سايت باشگاه استقلال اعلام کرد: "سند تصويري ما نشان ميدهد در روز بازي با فولاد خوزستان پنالتي صددرصد استقلال ناديده گرفته شد و متاسفانه داور مسابقه نه عمد بلکه تعمدي از خطاي هند مدافع فولاد خوزستان در محوطه هجده قدم چشمپوشي کرد و نقطه پنالتي را نشان نداد.
بازيکن فولاد که در تصوير مشاهده ميکنيد و نيازي به هيچ توضيح اضافي نيست در يکي از حملات استقلال وقتي نتوانست توپ را دفع کند از دست خود استفاده کرد و طبق قوانين داوري اگر يدا...جهانبازي جايگيري بهتري داشت و به صحنه نزديک بود علاوه بر اعلام پنالتي به سود استقلال بايد از کارت زرد و حتي قرمز خود استفاده ميکرد چون موقعيت خوبي براي گلزني استقلال مهيا شده بود.
البته باز هم تاکيد ميکنيم عدم گرفتن پنالتي از سوي داور غيرعمد بود و جهانبازي و ديگر داوران عزيزمان از زحمتکشترين اقشار هستند. اين اميد را داريم در مسابقات آينده داوران دقت بيشتري داشته باشند تا مبادا اين اتفاقات باعث تضييع حق استقلال و هواداران ميليوني اين تيم پرطرفدار شود.
به هر حال در عکس اول توپ به سمت بازيکن فولاد آمده و در عکس دوم ايشان کوشش و کشش موفق و مضاعفي داشت که توپ را با دست بزند که چنين هم کرد.
فوتبال بازي لحظههاست اما کاش داوران گرامي بيشتر دقت کنند تا حق تيمي که ديرتر از ديگران يارگيري و آمادهسازياش را شروع کرده و هواداران ميليوني دارد تضييع نشود.