کد خبر : 1257252 | 13 مرداد 1394 ساعت 11:24 | 2.6K بازدید | 0 دیدگاه

نشست کمیته المپیک با شمشیربازی و قایقرانی

مسئولان کمیته ملی المپیک در ادامه نشست‌های تخصصی خود با فدراسیون‌های المپیکی در این دو روز نشستی را با مسئولان شمشیربازی و قایقرانی برگزار کردند.

نشست کمیته المپیک با شمشیربازی و قایقرانی
به گزارش "ورزش سه" و به نقل از سایت کمیته ملی المپیک، در ادامه نشست های تخصصی مسئولین کمیته ملی المپیک با فدراسیون های المپیکی همچون کشتی، تکواندو، وزنه برداری، بوکس و دوچرخه سواری، مسئولان فدراسیون شمشیربازی نیز به همراه کادر فنی این رشته با حضور در کمیته ملی المپیک به بررسی نحوه کسب سهمیه و همچنین بررسی برنامه های آماده سازی اردونشینان پرداختند.

در ابتدای این نشست کیومرث هاشمی رئیس کمیته ملی المپیک ضمن اشاره به موفقیت شمشیر بازان کشورمان در رقابت های جهانی اظهار داشت: شمشیربازی کشورمان در این چند ساله رشد خوبی داشت و در بازی های آسیایی اینچئون خوش درخشید و در بخش پایه نیز سرمایه گذاری خوبی کرده و آینده خوبی خواهد داشت.

وی ادامه داد: فدراسیون شمشیربازی در عمل نشان داده برنامه محور بوده و قطعا با تلاش شبانه روزی و برنامه ریزی که دارند خواهند توانست در رقابت های کسب سهمیه و حتی بازیهای المپیک خوش بدرخشند و کمیته ملی المپیک نیز با حداکثر توان از این مجموعه حمایت خواهد کرد.

در ادامه شاهرخ شهنازی دبیرکل کمیته ملی المپیک ضمن اشاره به فعالیت های اثر گذار فدراسیون و موفقیت های شمشیر بازی گفت: بدون تردید فدراسیون های مختلف باید هماهنگی بیشتری با ستاد مبارزه با دوپینگ داشته باشند تا کاروانی پاک راهی ریو کنیم و استفاده از مکمل های دارویی و غذایی هم باید با نظارت صورت پذیرد.

سپس باقرزاده رئیس فدراسیون شمشیر بازی خاطر نشان کرد: شمشیربازی باید پروسه طولانی مدت و سنگینی را برای کسب سهمیه المپیک پشت سر بگذارد و امسال تکواندو و بوکس هم با همین مسئله مواجه هستند ولی در شمشیر بازی شرایط سخت تر و هزینه برتر از گذشته شده است، به همین دلیل نیاز به حمایت بیشتری داریم.

پیمان فخری دبیر فدراسیون هم ضمن قدردانی از حمایت های کمیته ملی المپیک گزارشی در خصوص وضعیت فعلی تیم های ملی سه اسلحه سابر، اپه و فلوره پرداخت و گفت: در حال حاضر سه نفر از ورزشکاران کشورمان در بالاترین رنک قاره قرار دارند و کسب یک سهمیه المپیک قطعی شده است و تلاش داریم تا بتوانیم در ادامه با حضور قدرتمندانه در رقابت های پیش رو به دو سهمیه ریو دست پیدا کنیم.

وی ادامه داد: البته در دیگر ماده ها نیز برنامه ریزی داریم ولی کسب سهمیه در آنها سخت تر است و در صورت حمایت بیشتر می توانیم در ماده های دیگر هم سهمیه بگیرم و در مسابقات آسیایی هم امید داریم بتوانیم به سهمیه برسیم.

اصغر رحیمی رئیس مرکز نظارت بر تیمهای ملی، فراهانی حراست کمیته، نائب رئیس فدراسیون شمشیر بازی و کادر فنی تیم های ملی شمشیر بازی در این نشست حضور داشتند.

* نشست مسئولان قایقرانی در کمیته

کیومرث هاشمی رئیس کمیته ملی المپیک ضمن قدردانی از تلاش های این فدراسیون خاطر نشان کرد: بدون تردید فدراسیون قایقرانی مجموعه ای از چند رشته است که با مدیریت و بودجه واحد در حال فعالیت است و جا دارد از مدیر و مسئولین آن تشکر شود چرا که فعالیت در چنین مجموعه ای تلاش و برنامه ریزی دو چندان می طلبد بخصوص که این سال ها، توقع ورزشکاران و مردم هم بالا رفته است.

وی ادامه داد: ما در گذشته یعنی 10 تا 12 سال پیش آرزوی موفقیت در رقابت های آسیایی را داشتیم ولی الان قهرمانان و ملی پوشان قایقرانی ما در رقابت های بین المللی و جهانی چنان موفق ظاهر شده اند که انتظارات مردم و مسئولین از این رشته بالا رفته است و به همین دلیل در بازی های آسیایی اینچئون کمیته بودجه خوبی به این فدراسیون داد و برای بازی های المپیک هم حمایت های لازم را خواهیم داشت.

در ادامه شاهرخ شهنازی دبیر کل کمیته تصریح کرد: قایقرانی می تواند بر روی حمایت های کمیته و سازمان مرکز نظارت بر تیم های ملی حساب ویژه ای داشته باشد و بدون تردید با انگیزه ای که در مجموعه مدیریتی این فدراسیون، مربیان و ورزشکاران آن دیده می شود قایقرانی آینده خوبی خواهد داشت و همواره نوعی برنامه ریزی می کنند که کمترین وابستگی بودجه را به کمیته داشته باشند.

اصغر رحیمی رئیس مرکز نظارت بر تیم های ملی نیز گفت: قایقرانی یکی از با برنامه ترین و منظم ترین برنامه های اردویی آماده سازی را ارائه می دهد و این نشان از مدیریت مطلوب و برنامه ریزی کادر فنی این فدراسیون می دهد که بسیار ارزشمند است و همانطور که دبیر کل محترم گفتند از هر لحاظ در استفاده از روانشناس، پزشک، بدنساز و...می توانند روی مرکز نظارت حساب کنند.

غلامرض امینی رئیس فدراسیون قایقرانی ضمن تشکر از حمایت های کمیته ملی المپیک عنوان کرد: فدراسیون قایقرانی جزو معدود رشته های ورزشی است که به دلیل شرایط خاص خودش هزینه اردویی آن بالاست چرا که خیلی از فدراسیون ها نهایتا با 10 یا 20 نفر، اردوی تیم ملی را برگزار می کنند ولی در قایقرانی ما 170 نفر در اردو آن هم در رشته های مختلف داریم که همین مسئله هزینه را بالا می برد.

وی ادامه داد: در حال حاضر روی نفراتی که شانس کسب سهمیه المپیک را دارند به خوبی از سوی فدراسیون برنامه ریزی شده و در تمرینات به سر می برند و ما در این دوره می خواهیم سنت شکنی کنیم چرا که در دوره های قبل در رقابت های قاره ای موفق به کسب سهمیه می شدیم ولی امید زیاد داریم این بار در رقابت های جهانی موفق به کسب سهمیه المپیک شویم چرا که این امر باعث افزایش شانس موفقیت ما در المپیک می شود و جایگاه جهانی قایقرانان ما را بالا می برد.

در ادامه وحید مرادی دبیر فدراسیون قایقرانی و کادر فنی تیم های ملی نیز به ارائه گزارشی در خصوص نحوه برنامه ریزی تمرینی ملی پوشان کانو،کایاک،اسلالوم، روئینگ و بادبانی پرداختند و توضیحاتی در خصوص احتمال کسب سهمیه المپیکی ارائه دادند.


دیدگاه‌ها