به گزارش "ورزش سه"، باشگاه
بارسلونا در یک قدمی رسیدن به یک رکورد ویژه قرار دارد. این تیم در صورت برتری بر ریور در دیدار پایانی جام جهانی باشگاه ها، می تواند به رکورد 5 قهرمانی میلان دراین تورنمنت برسد و البته در شکل جدید این بازی ها، چهارمین قهرمانی خود را جشن خواهد گرفت که رکورد بی همتایی است.
بارتومئو، رئیس باشگاه بارسلونا،به فاصله دو روز مانده تا فینال جام جهانی باشگاه ها، در مصاحبه با خبرنگاران در توکیو گفت:" یوهان کرویف در دهه 70 جذب بارسلونا شد و بارسا توانست به کمک نبوغ او در فوتبال اسپانیا پس از سال ها قدرت نمایی کند. او همچنین در دهه 90 به عنوان مربی توانست بارسلونا را وارد نقشه فوتبال اروپا کند.
پس از او، این
رونالدینیو بود که بارسلونا را به یک باشگاه جهانی تبدیل کرد و این را به او مدیون هستیم. پس از رونالدینیو نیز این مسی بود که توانست شهرت جهانی بارسلونا را گسترده تر کند و حالا هم معتقدم که نیمار می تواند آینده را برای بارسلونا تضمین کند."