کد: 129019527 آذر 1394 ساعت 18:1018.2K بازدید

درخواست تقویت فولاد از سوی اسکوچیچ

دراگان اسکوچیچ سرمربی فولاد اعلام کرد دوست دارد در فولاد به کار خود ادامه دهد.
درخواست تقویت فولاد از سوی اسکوچیچ
به گزارش "ورزش سه"، در حالی که ممکن است امروز آخرین مسابقه اسکوچیچ با لباس سرمربیگری فولاد رقم خورده باشد، این مربی اهل کرواسی تاکید کرد به دنبال تقویت تیمش در نیم فصل دوم است البته به شرطی که بخواهند با او کار کنند.

سرمربی فولاد در نشست مطبوعاتی گفت: امیدوارم مدیریت باشگاه در نیم‌فصل به خواسته‌هایم توجه کند چرا که در غیر این صورت نمی‌توان کاری را از پیش برد. در همین راستا من یک ماه و نیم پیش لیستی را برای تقویت فولاد به مسئولان ارائه کردم.

اسکوچیچ تاکید کرد: در چند سالی که در فوتبال ایران بودم، فوتبال را در کشورتان لذتبخش دیدم اما همه کم حوصله هستند و بیشتر از اینکه به فکر بازی‌های خوب باشند به کسب نتیجه لازم فکر می‌کنند. در این 3 سال شناخت خوبی از فوتبال ایران دارم و اگر بتوانم در یک جای خوب به کارم ادامه دهم به خوبی می‌توانم با استعدادهایی که فوتبال ایران دارد، کار کنم.
تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار