کد خبر : 1574707 | 18 آذر 1397 ساعت 10:52 | 56K بازدید | 0 دیدگاه

5 مدیر می روند، 6 مدیر می آیند؛

در انتظار طوفان تغییر نسل برای مدیران سرخابی

انتخاب های کلیدی وزارت ورزش برای سرخابی ها شاید آخرین انتخاب های مستقیم وزیر وقت برای این دو باشگاه باشد و از اهمیت فوق العاده ای برخوردار است.

در انتظار طوفان تغییر نسل برای مدیران سرخابی

به گزارش "ورزش سه"، قانون پر سر و صدای منع به کار گیری مدیران بازنشسته به روزهای جنجالی خود رسیده است و با آغاز اجرای این قانون از نیمه آذر ماه، در کنار فدراسیون فوتبال، کاراته و والیبال دو باشگاه سرخابی پایتخت نیز درگیر این موضوع هستند.


هر دو باشگاه تعداد زیادی تغییرات در پیش دارند که البته این موضوع در پرسپولیس با توجه به بازنشسته بودن گرشاسبی حادتر و کلیدی تر از استقلال است. وزارت ورزش و جوانان باید برای ترمیم و انتخاب های خود در باشگاه استقلال و پرسپولیس به فکر گزینه های مناسب و البته سنت شکنی باشد. سنت شکنی به شکل انتخاب نیروهای کارآمد، تاثیر گذار و کاربلد که بتوانند با حضور خود منشا تغییرات در تیم شوند.


فراموش نکردن این نکته ضروری است که متاسفانه هیات مدیره این دو باشگاه از مثلث مصاحبه، جلسات فرمالیته به صرف نهار و بازدید از مسابقه تیم در ورزشگاه فراتر نمی روند و این موضوع آسیب جدی برای این دو باشگاه است.

 

استقلال؛ دو عضو استعفا دادند، 3 نفر می آیند!


ملکی و قراب روز پنجشنبه کتبا استعفای خود را تقدیم وزیر ورزش و جوانان به عنوان رئیس مجمع باشگاه کردند. خبری که البته هنوز منابع رسمی صحت آن را تایید نکردند اما در وقوع آن تردیدی نیست.
استقلال پیش از این نیز افتخاری را به عنوان عضو امضا کننده در اختیار داشت و افتخاری بعد از برکناری از مدیرعاملی هرگز در جلسات هیات مدیره حاضر نشد تا به این ترتیب در کنار ملکی و قراب، استقلال نیاز به سه عضو هیات مدیره داشته باشد.


امیرحسین فتحی هر چند در استقلال ترکیبی از معاونین جوان و با تجربه را در اختیار دارد اما برای بسیاری از امور باشگاه نیاز به هیات مدیره ای قدرتمند و البته هماهنگ دارد؛ موضوعی که باعث می شود تا انتخاب اعضای هیات مدیره این باشگاه اهمیت دو چندان پیدا کند و وزیر ورزش و جوانان می تواند با تغییر نگرش در انتخاب اعضای هیات مدیره، سنگ بزرگی از پیش پای استقلالی ها بردارد.

 

پرسپولیس؛ تغییر دوباره برای تیم با ثبات برانکو


سه عضو هیات مدیره پرسپولیس که در جمع آنها گرشاسبی مدیرعامل موفق باشگاه نیز حضور دارد، فاصله زیادی با رفتن ندارند. حاجی بیگی و روغنی دو عضو هیات مدیره باشگاه نیز باید با صندلی خود خداحافظی کنند و وضعیت کاشانی همچنان نامشخص است تا قرمزها بعد از ثبات طولانی مدت در مسائل مربوط به تیم، همچنان در خارج از زمین با جا به جایی رو به رو باشند.


اعضای هیات مدیره پرسپولیس به ویژه روغنی و حاجی بیگی البته در این مسیر ترجیح دادند تا با سکوت خود و حفظ آرامش در مسیر اجرای قانون همراهی کنند و البته بدنه اصلی تیم را از حاشیه ها و مشکلات دور نگه داشتند تا به این ترتیب بازیکنان و کادرفنی درگیر این موضوع و تنش های آن نباشند. جعفر کاشانی عضو همیشگی هیات مدیره نیز البته وضعیت مشخصی برای ادامه همکاری با قرمزها ندارد و او نیز مانند دیگر اعضای هیات مدیره در آرامش این تغییرات را پیگیری می کند.


شنیده ها از ساختمان باشگاه پرسپولیس و وزارت ورزش حاکی از سرپرستی احتمالی عرب، چهره هماهنگ با گرشاسبی است و این موضوع می تواند موقتا آسیب های مدیریتی را کاهش دهد اما قرمزها نیز نیاز به هیات مدیره ای جوان، پویا و تاثیر گذار دارند که در روزهای مهم فصل، با اطلاع کافی از حوزه کاری خود به کمک تیم برانکو بیایند. در این میان عرب گزینه فعلی جانشینی گرشاسبی یکی از افرادی است که احتمالا به عنوان عضو هیات مدیره نیز معرفی خواهد شد.


تغییرات در جمع قرمزها مانند همه جا یک شمشیر دو لبه است و انتخاب های وزارت ورزش و جوانان است که می تواند یک انقلاب زیبا را برای تیم موفق 3 فصل اخیر فوتبال ایران رقم بزند تا پرسپولیس شاید بعد از مدت ها بتواند با در اختیار داشتن یک تیم مدیریتی کامل به جای یک مدیرعامل موفق، شاید تا 1400 با هیات مدیره و مدیران خود بماند.

دیدگاه‌ها