به گزارش ورزش سه، وقتی تیمی با نام و اعتبار استقلال پا به میدان میگذارد، انتظارها چیزی جز هماوردی، غیرت، تعصب و جنگندگی نیست اما آنچه مقابل تیم وصل رخ داد، نه فقط یک شکست ساده که یک زلزله فوتبالی بود؛ ۷ گل خوردن یعنی ویرانی، یعنی شوک، یعنی زنگ خطر جدی برای تیمی که قرار بود پرچمدار ایران در آسیا باشد.
استقلال بعد از پشت سرگذاشتن یک فصل تلخ و سخت در نهایت با تلاش و البته تغییرات پرتعداد قهرمانی جام حذفی را به دست آورد تا فصل برایشان شیرینتر شود و در کنار آن بتوانند مجوز حضور در مسابقات آسیایی را هم به دست آورند. حضور استقلال در سطح دوم آسیا آن هم در شرایطی که فصل گذشته تنها نماینده ایران بود که توانست به مرحله حذفی نخبگان صعود کند انتظارات را بیشتر کرد که آنها همه رقبا را از دم تیغ بگذرانند و برای یک جدال تمام با النصر برای کسب قهرمانی آماده شوند.
بازی با الوصل تمام رویاپردازی استقلالیها را خراب کرد و آنها مقابل تیمی شکست سنگین تجربه کردند که هیچ زمانی رقیبی سرسخت برای تیمهای ایرانی به ویژه استقلال به حساب نمیآمدند، آنها فصل گذشته مقابل تیمهای عربستانی نمایشی داشتند که امیدوارکننده بود، برابر قهرمان فصل گذشته لیگ نخبگان در خانه امتیاز کسب کردند و حالا به این شکل در برابری تیم اماراتی آن هم در شرایطی که استقلال به نسبت فصل گذشته تقویت شدهاست ناامیدمان کردند و نتیجه باورنکردنی را در تاریخ ثبت کردند.
این تیم که دو قهرمانی در مسابقات باشگاهی آسیا دارد و این قهرمانیها اصالتی است که هواداران آنها فریاد میزنند، بازیکنان باید بدانند که با ورود به مسابقات بینالمللی برای حفظ پیشینه باشگاهشان و آن چیزی که سالها قبل برایش تلاش شده باید بیشتر از همیشه بجنگند و تلاش کنند اما امشب هرگلی که وارد دروازه استقلال میشد به نظر میرسید که بازیکنان شوکه شده استقلال بیشتر از قبل بیحس میشدند و این چنین به آبروی این تیم چوب حراج زدند.
بعید به نظر میرسد که روزهای استقلال در ادامه فصل و مقابل دیگر رقبای آسیایی این چنین باقی بماند اما نمایش ضعیف یک تیم پرستاره و عمنلکردی که آنها در این بازی داشتند همانقدر که دو قهرمانی آنها در تاریخ ثبت شد، این شکست با این تیم یازده نفره و سرمربی و عواملش در قلب تاریخ این باشگاه ثبت شد و هواداران به سادگی دلشان با آنها صاف نخواهد شد.