کد: 217245311 آبان 1404 ساعت 19:5015.5K بازدید

اعتبار این برد مال بچه‌های کادر فنی است

کیوو: از شدت خوشحالی کت و شلوارم را خراب کردم!

کریستیان کیوو پس از پیروزی ۲-۱ اینتر مقابل هلاس ورونا گفت همه اعتبار این برد باید به کادر فنی‌اش برسد.
کیوو: از شدت خوشحالی کت و شلوارم را خراب کردم!

به گزارش ورزش سه، اینتر امشب موفق شد با گلهای زلینسکی، جووانه ناسیمنتو و مارتین فریسه (گل به خودی) هلاس ورونا را 2-1شکست داده و با این برد به رتبه دوم جدول برسد. جووانه گل اینتر که توسط زلینسکی به ثمر رسیده بود را جبران کرد و ضربه گیفت اوربان به تیر خورد، اما در دقیقه ۹۴ فریسه به اشتباه سانتر بارلا را وارد دروازه خودی کرد. کیوو بعد از این گل لحظه آخری با سر خوردن روی زمین شادی کرد و بعد از بازی به خبرنگاران گفت: "همینطور که می‌بینید گرم‌کن پوشیده‌ام چون کت و شلوارم را خراب کردم. اسپانسرها ناراحتند! چنین بازی‌هایی را خیلی سخت می‌شود برد، پس وقتی می‌بری، باید جشن بگیری."

گل اول اینتر با یک کار تمرین‌شده به ثمر رسید؛ چالهان‌اوغلو کرنر را ارسال کرد و زلینسکی با روی پای راست توپ را به طاق دروازه کوبید. کیوو فاش کرد این طرح بازی متعلق به آنجلو پالومبو، عضو کادر فنی و هافبک سابق اینتر و سمپدوریا بوده است: "من مخالفش بودم! اگر بد اجرا می‌شد، ممکن بود روی ضدحمله ضربه بخوریم. اما با کیفیتی که داریم باید امتحان کرد. همه‌اش لطف آنجلو، فیلیپو و بقیه بچه‌هاست که روی نوآوری در ضربات ایستگاهی کار می‌کنند. وقتی چالهان‌اوغلو توپ را هر جا می‌خواهد می‌فرستد و زلینسکی چنین ضربه‌ای می‌زند، باید امتحان کرد. اعتبار این گل و این پیروزی به پالومبو و کل کادر فنی می‌رسد."

2254858

در پاسخ به این نظر یک خبرنگار که اینتر پس از گل اول افت کرد، کیوو گفت: "نه، کند نشدیم. ما جلو بودیم و آن‌ها باید ریسک می‌کردند. دو موقعیت خوب هم داشتیم."

او درباره لائوتارو مارتینز گفت: "او یک هفته است گل نزده اما در بروکسل گل زده بود. لائوتارو با تعهد و رهبری‌اش الگوی واقعی برای همه است. بازی هر سه روز یک‌بار آسان نیست. اگر مدتی گل نزند فاجعه نیست، چون همیشه سخت کار می‌کند و برای تیم می‌جنگد."

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
10اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار