کد: 217460321 آبان 1404 ساعت 11:156.8K بازدید

مرد سال آسیا یکبار دیگر مصدوم شد!

سالم الدوسری که به تازگی از بند مصدومیت رهایی پیدا کرده بود، یکبار دیگر آسیب دید.
مرد سال آسیا یکبار دیگر مصدوم شد!

به گزارش "ورزش سه"، سالم الدوسری، بازیکن تیم ملی فوتبال عربستان، روز سه‌شنبه در تمرینات تیم شرکت نکرد؛ موضوعی که منابع ویژه روزنامه «الریاضیه» آن را تأیید کرده‌اند.

به گفته این منابع، سالم الدوسری به احتمال زیاد دچار مصدومیت شده است، چرا که او تنها تمرینات اختصاصی در سالن بدنسازی انجام داد و در تمرینات گروهی که در زمین فرعی ورزشگاه شهر ملک عبدالله در جده برگزار شد، حضور نداشت.

مرد سال فوتبال آسیا پس از سپری کردن یک دوره مصدومیت طولانی، به میادین بازگشت ولی مجدداً دچار آسیب‌دیدگی شده که باید دید میزان مصدومیت او چقدر شدید خواهد بود.

2248620

در مقابل، یاسر الشهرانی مدافع چپ و حسن کادش مدافع تیم، پس از پیوستن به اردوی در حال برگزاری در جده، در تمرینات گروهی شرکت کردند.

هروه رنار، سرمربی فرانسوی تیم ملی عربستان، تمرینات را با برنامه‌های بدنی آغاز کرد و سپس بازیکنان را به انجام تمرینات تاکتیکی متنوع از جمله تمرین شوت‌زنی به سمت دروازه واداشت.

تیم ملی عربستان خود را برای برگزاری دو دیدار تدارکاتی آماده می‌کند؛ ابتدا روز جمعه برابر ساحل عاج در ورزشگاه «الإنماء» و سپس روز سه‌شنبه آینده مقابل الجزایر در همین ورزشگاه، در چارچوب آماده‌سازی برای جام ملت‌های عرب ۲۰۲۵ که اوایل دسامبر در قطر برگزار خواهد شد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
1اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار