کد: 217466721 آبان 1404 ساعت 15:366.3K بازدید

پدیده 19 ساله ایران با یک مدال کارش را تمام کرد

وزنه بردار ایران: اوت در یکضرب، نقره در دوضرب

ملی پوش وزنه برداری ایران در دسته ۱۱۰ کیلوگرم در حرکت دو ضرب موفق به کسب مدال نقره شد.
وزنه بردار ایران: اوت در یکضرب، نقره در دوضرب

به گزارش "ورزش سه"، رقابت‌های های وزنه برداری مردان بازی های کشورهای اسلامی در دسته ۱۱۰ کیلوگرم امروز چهارشنبه ۲۱ آبان از ساعت ۱۲ به وقت محلی و ۱۲:۳۰ به وقت ایران آغاز شد.

علیرضا نصیری ملی پوش ایران در این دسته حضور داشت و با حریفانی از کشورهای آسم السلاج (اردن)،حمزا الاسد هلاک (سوریه)،آرتیوم آنتروپوف (قزاقستان)،داداش داداشبایلی (جمهوری آذربایجان)،محمد حمدا (فلسطین)،سلوان الایفوری (عراق)،علی الخزل (عربستان)،اکبر ژورائف(ازبکستان)،عزالدین الغفیر (امارات) و جونیور پرسیلکس (کامرون) به رقابت پرداخت.

نصیری ملی پوش ۱۹ ساله ایران در حرکت اول یک ضرب وزنه ۱۸۱ کیلوگرم را نتوانست مهار کند و در حرکت دوم اینبارموفق به مهار وزنه ۱۸۲ کیلوگرمی نشد. ملی پوش کشورمان در حرکت سوم هم موفق به مهار وزنه ۱۸۲ کیلوگرمی نشد تا در یک ضرب موفق به کسب مدال نشود و اوت کرد.

در حرکت یک ضرب ملی پوش ازبکستان با مهار وزنه ۱۹۳ کیلوگرم صاحب مدال طلا شد. نماینده جمهوری آذربایجان با مهار وزنه ۱۸۰ کیلوگرم در مکان دوم ایستاد و وزنه بردار عربستان با مهار وزنه ۱۷۵ کیلوگرمی در جایگاه سوم قرار گرفت.

در اولین حرکت دوضرب، علیرضا نصیری وزنه ۲۱۹ کیلوگرم را بالای‌سر برد. او در حرکت دوم وزنه ۲۲۴ کیلوگرم را مهار کرد. او در حرکت سوم موفق به مهار وزنه ۲۳۴ کیلوگرم نشد.

در دو ضرب وزنه بردار ازبکستان با ۲۲۷ و مجموع ۴۲۰ قهرمان شد  و نصیری با ۲۲۴ نقره دوضرب گرفت ونماینده  قزاقستان با ۲۲۳ برنز دو ضرب را از آن خود کرد. در مجموع ازبکستان با مهار ۴۲۰ کیلوگرم قهرمان شد، نماینده آذربایجان دوم و نماینده عربستان سوم شد.

محمود خسروی وفا رییس کمیته ملی المپیک ایران مدال های دسته ۱۱۰ کیلوگرم وزنه برداری را اهدا کرد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
5اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار