کد: 217470921 آبان 1404 ساعت 19:4911.4K بازدید

عاشق اورتون، چلسی و رئال

گفتگوی جذاب آنچلوتی: باشخصیت‌ترین مربی قرن

کارلو آنچلوتی در مصاحبه‌ای با پادکست گری‌‌لینه‌کر بار دیگر نشان داد چرا یکی از جذاب‌ترین و جنتلمن‌ترین مربیان تاریخ فوتبال است.
گفتگوی جذاب آنچلوتی: باشخصیت‌ترین مربی قرن

به گزارش ورزش سه، کارلو آنچلوتی در گفت‌وگویی صمیمی با گری لینه‌کر در پادکست The Rest Is Football تأکید کرد که هرگز حتی کوچک‌ترین مسئله‌ای با جود بلینگام در رئال مادرید نداشته است. او بازیکن انگلیسی را حرفه‌ای، باهوش و بی‌نهایت جدی توصیف کرد و از انتقادهایی که درباره رفتار خارج از زمین او مطرح شده، ابراز تعجب کرد. آنچلوتی در این مصاحبه درباره دوران حضورش در اورتون و چلسی هم صحبتهای جالبی داشت.

سرمربی ایتالیایی که سالهای پرافتخاری را روی نیمکت رئال مادرید پشت سر گذاشت و این روزها هدایت تیم ملی برزیل را بر عهده دارد در پاسخ به سوالی درباره شایعات درباره مشکل داشتن او با جود بلینگام گفت: " جود بازیکن فوق‌العاده‌ای است. اگر بخواهم او را با کسی مقایسه کنم، باید بگویم شبیه کاکا است. بازیکنی بسیار باهوش، با قدرت بدنی بالا، و عالی در ورود به محوطه در لحظه مناسب. عملکردش عالی بوده، فقط مدتی به خاطر مصدومیت از ناحیه شانه بیرون بود. ولی واقعاً چرا باید جلوی اسم او علامت سؤال بگذارند؟"

2258788

گری لینه‌کر در پاسخ گفت: "دقیقاً، من هم همین را می‌گویم. ما در انگلستان عادت داریم برای بازیکنانمان این شایعات را درست کنیم؛ می‌گویند رفتار او در بیرون از زمین یا اعتمادبه‌نفسش بیش از حد است. ولی هر کسی که واقعاً او را می‌شناسد، می‌گوید کاملاً برعکس است: حرفه‌ای، سخت‌کوش، و بسیار محترم."

آنچلوتی دوباره تأکید کرد: "نه، من هرگز با جود مشکلی نداشتم. از نظر رفتاری بی‌نقص است، بسیار جدی و سخت‌کوش در تمرینات، مثل همه بازیکنان انگلیسی. هیچ شکایتی از او نداشتم."

بلینگام که پس از مصدومیت طولانی از ناحیه شانه به میادین بازگشته، این فصل در ۱۱ بازی برای رئال مادرید سه گل زده و یک پاس گل داده است. او پس از غیبت در دو اردوی گذشته تیم ملی، به‌تازگی دوباره به فهرست دعوت‌شدگان توماس توخل بازگشته است.

*در اورتون خوشحال بودم، ولی نمی‌توانستم به رئال نه بگویم

آنچلوتی در گفت‌وگو با لینه‌کر، از دوران کوتاه ولی خاطره‌انگیزش در لیگ برتر یاد کرد. او گفت: "در اورتون احساس خیلی خوبی داشتم، واقعاً خوشحال بودم. فضای باشگاه، زمین تمرین، مردمش... همه‌چیز عالی بود. البته مشکلات خودمان را داشتیم، اما شروع آن فصل واقعاً درخشان بود. نمی‌توانستم به رئال مادرید نه بگویم، ولی در اورتون روزهای خوبی داشتم."

آنچلوتی، که بسیاری او را بزرگ‌ترین مربی زنده جهان می‌دانند، در فصل ۲۱–۲۰۲۰ با پنج پیروزی پیاپی اورتون را به صدر جدول لیگ برتر رساند؛ اتفاقی که از آن زمان برای این باشگاه تکرار نشده است. هواداران اورتون یادشان نرفته که آنچلوتی مهاجم‌شان دومینیک کالورت لوین را به بهترین مهاجم انگلیس تبدیل کرد و لوین در آن فصل 21 گل به ثمر رساند.

2258787

*قلبم با جان تری است

سرمربی برزیل در بخش دیگری از گفت‌وگو درباره بهترین بازیکنانی که در طول دوران حرفه‌ای‌اش مربی‌گری کرده، صحبت کرد. وقتی گری لینه‌کر از او خواست نام مدافعان مورد علاقه‌اش را بگوید، فهرست آنچلوتی پر از افسانه بود: از مالدینی و نستا تا راموس و واران.

"قلبم با جان تری است. او فوق‌العاده بود. من آلکس کاروالیو را داشتم، یاپ استام، مالدینی، نستا، سرخیو راموس، په‌په، واران... همه فوق‌العاده بودند. ولی جان تری برای من خیلی خاص بود."

آنچلوتی در ادامه گفت که همچنان اخبار چلسی را دنبال می‌کند و از انتصاب انزو مارسکا به‌عنوان سرمربی جدید حمایت کرده است. "من همیشه نیم نگاهی به چلسی دارم. هنوز احساس نزدیکی به آن باشگاه دارم، چون خاطرات زیبایی از آن‌جا در قلبم مانده است."

کارلو آنچلوتی، مردی که سابقه نشستن روی نیمکت‌های میلان، رئال، بایرن، پاری‌سن‌ژرمن و چلسی را دارد در این گفتگوی جذاب بار دیگر نشان داد که در فوتبال، موفقیت فقط به تاکتیک مربوط نیست، بلکه به شخصیت است. او مربی‌ای است که درباره بازیکنانش با احترام حرف می‌زند، گذشته‌اش را با لبخند به یاد می‌آورد، و حتی در ۶۶ سالگی آنقدر جنتلمن است که به ما یادآوری می‌کند چرا از او به عنوان دون کارلو یاد می‌کنند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
37اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار