کد: 217498023 آبان 1404 ساعت 12:1118.8K بازدید

عکس مدافع استقلال روی پوستر بازی با صلاح

فدراسیون فوتبال ازبکستان برای دیدار با مصر، از تصویر رستم آشورماتوف استفاده کرده است.
عکس مدافع استقلال روی پوستر بازی با صلاح

به گزارش "ورزش سه"، تیم‌های ملی مصر و ازبکستان امروز در چارچوب تورنمنت چهارجانبه العین به مصاف هم می‌روند؛ مسابقه‌ای که اهمیت ویژه‌ای برای هر دو تیم دارد، زیرا تعیین‌کننده یکی از فینالیست‌های این رقابت‌ها خواهد بود.

فدراسیون فوتبال ازبکستان در آستانه این دیدار، پوستر رسمی مسابقه را منتشر کرده و در اقدامی قابل‌توجه، تصویر رستم آشورماتوف، مدافع استقلال را روی طرح گنجانده است؛ مدافعی که پس از بازگشت از مصدومیت، تحول بزرگی در ساختار دفاعی استقلال ایجاد کرد.

2259196

استقلال از زمان بازگشت آشورماتوف به ثبات دفاعی رسید و روند موفقیت‌هایش نیز دقیقاً از همان مقطع آغاز شد. نمایش‌های قابل‌اعتماد او در لیگ ایران حالا جایگاه ویژه‌ای در تیم ملی ازبکستان برایش ساخته و حضورش در این دیدار می‌تواند نقش حساس و تعیین‌کننده‌ای داشته باشد.

طبق فرمت برگزاری تورنمنت، برنده دیدار امروز مصر و ازبکستان به فینال راه پیدا خواهد کرد و در مسابقه پایانی به مصاف تیم ملی ایران می‌رود؛ دیداری که وعده یک نبرد سطح بالا و پرهیجان را می‌دهد. بازنده این مسابقه نیز در بازی رده‌بندی با کیپ ورد روبه‌رو خواهد شد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
23اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار