
به گزارش “ورزش سه”، در حالی که از دقایقی پیش دیدار مصر و ازبکستان آغاز شده و مصر تقریبا با تمام توان خود وارد زمین شده اما این شاگردان فابیو کارناوالی بودند که خیلی زود و روی حرکت استثنایی و دریبل باورنکردنی اوستون اورونوف توانستند دروازه تیم مصر را باز کنند و فعلا با یک گل از این حریف پرستاره پیش بیفتند.
در دقیقه ۴ اشتباه مروان عثمان باعث شد تا توپ در مقابل محوطه جریمه به اورونوف برسد. اورونوف در حالی که از سوی چهار بازیکن محاصره شده بود، در همان گام نخست عثمان را دریبل زد و سپس از بین دو بازیکن مصر عبور کرد و در آخر با دریبل رامی رابیا کاپیتان مصر که اتفاقا در العین بازی میکند، در موقعیت تک به تک قرار گرفت.
این حرکت هنرمندانه اورونوف که همه را انگشت به دهان کرده بود، در نهایت با ضربه دقیق به گوشه دروازه مصر همراه شد تا با برخورد به تیرک دروازه، گل اول این مسابقه به ثبت برسد و ازبکستان از مصر پیش بیفتد.
گل فوقستاره ازبکستان در شرایطی به ثمر رسید که در لحظه اول هیچکس فکرش را نمیکرد اورونوف توپ را از این فضای کوچک در بیاورد اما او با دریبلهای ریز که هواداران پرسپولیس بارها با آن به وجد آمدند، توپ را از مخمصه دراورد و گل تیمش را زد.
جالب اینکه اورونوف در اواسط نیمه اول هم یک بار دیگر با دریبل فوقالعاده موفق شد در موقعیت تک به تک قرار بگیرد اما ضربه نهایی با سیو گل مصر همراه شد.

