کد: 217508823 آبان 1404 ساعت 20:5923K بازدید

رحمتی با چهره جدید بعد از فیفادی (عکس)

تمرینات خیبر از روز گذشته زیرنظر کادرفنی این تیم آغاز شده است.
رحمتی با چهره جدید بعد از فیفادی (عکس)

به گزارش ورزش سه، تمرینات خیبر خرم‌آباد که پس از چهار روز تعطیلی از روز گذشته در زمین اختصاصی این باشگاه از سر گرفته شده، امروز نیز با جدیت و نظم ویژه‌ای دنبال شد. بازیکنان خیبر زیر نظر کادر فنی، مجموعه‌ای از تمرینات فنی، تاکتیکی و سبک بدنی را پشت سر گذاشتند و با روحیه‌ای بالا وارد فاز تازه‌ای از آماده‌سازی برای حضور در ادامه رقابت‌های لیگ برتر و جام حذفی شدند.

در این میان، نکته جالب توجه در تصاویری که باشگاه خیبر از تمرین امروز منتشر کرده، تغییر چهره مهدی رحمتی است؛ رحمتی که در آخرین مسابقه پیش از وقفه فیفادی موفق شد تیمش را به یک پیروزی مهم و روحیه‌بخش مقابل تراکتور برساند، حالا با ظاهری متفاوت و چهره‌ای تازه در تمرینات حاضر می‌شود. او با ریش و استایلی جدید، اما با همان جدیت همیشگی لحظه‌به‌لحظه تمرین را هدایت می‌کند و به شکل مداوم نکات فنی را به شاگردانش گوشزد می‌کند.

2259359

خیبر خرم‌آباد در روزهای پیش‌رو برنامه‌های آماده‌سازی خود را با شدت بیشتری پیگیری خواهد کرد تا با آمادگی کامل مقابل کیا در جام حذفی قرار بگیرد. پس از آن نیز شاگردان رحمتی باید در لیگ برتر برابر ذوب‌آهن صف‌آرایی کنند؛ مسابقه‌ای که خیبر در آن به دنبال کسب پیروزی و حفظ روند مثبت خود خواهد بود.

2259360
2259361
تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
8اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار