
به گزارش "ورزش سه"، هانسی فلیک تصمیم گرفته است برای دیدار بسیار حساس امشب بارسلونا مقابل اتلتیکومادرید، بار دیگر اریک گارسیا را در مرکز زمین قرار دهد؛ این بار در پست فرانکی دییونگ. دی یونگ به دلیل یک مشکل تب ناگهانی از فهرست تیم خط خورد و نتوانست در لیست بازی قرار بگیرد.
اریک گارسیا در دو مورد از سه بازی اخیر در مرکز زمین بازی کرده است: در لالیگا مقابل اتلتیک بیلبائو و در لیگ قهرمانان مقابل چلسی. در بازی اول، او همراه با فِرمین و دنی اولمو خط میانی را تشکیل داد و در بازی دوم کنار خود دییونگ بازی کرد.
جرارد مارتین بار دیگر فلیک را بهعنوان یک مدافع وسط چپپا متقاعد کرده، زیرا سرمربی آلمانی همانند دیدارهای مقابل آلاوس و اتلتیک، او را دوباره در قلب خط دفاعی قرار داده است. هر دو بازی با وجود شوک اولیه، با پیروزی به پایان رسیدند.
با غیبت مصدومان تیم یعنی تراشتگن، گاوی، فِرمین و آرائوخو، سرمربی آلمانی امشب در اسپاتیفای نوکمپ این ۱۱ بازیکن را انتخاب کرده است: خوان گارسیا؛ کنده، کوبارسی، جرارد مارتین، بالده؛ پدری، اریک، اولمو؛ یامال، لواندوفسکی و رافینیا.

ترکیب اتلتیکومادرید: یان اوبلاک؛ لنگله، خیمنز، هانکو، مولینا، کاردوسو، گونزالس، باریوس، سیمئونه، آلوارز، بائنا