کد: 219895611 آذر 1404 ساعت 23:371.3K بازدید

برد قاطع با درخشش پینا

قهرمانی زنان اسپانیا در لیگ ملت‌های اروپا

اسپانیا با گل‌های کلودیا پینا و ویکی لوپز، ستاره‌های بارسلونا، ۳-۰ آلمان را شکست داد و قهرمان مسابقات لیگ ملت‌های زنان شد.
قهرمانی زنان اسپانیا در لیگ ملت‌های اروپا

به گزارش "ورزش سه"، با توجه به تساوی بدون گل در بازی رفت، اسپانیا در نیمه دوم این بازی خانگی کنترل مسابقه را در دست گرفت؛ هرچند در نیمه نخست چندین موقعیت را از دست داده بود.

پینا در دقیقه ۶۱ قفل بازی را باز کرد؛ او پس از یک «یک‌و‌دوی» زیبا با ماریونا کالدنتی، هافبک آرسنال، در لبه محوطه جریمه، توپ را دقیقاً به گوشه پایینی دروازه فرستاد.

لوپز هفت دقیقه بعد اختلاف را دو برابر کرد؛ او پس از آن‌که فرصت یافت بچرخد و وارد محوطه جریمه شود، شوتی کات‌دار به کنج بالایی دروازه زد.

پینا در دقیقه ۷۴ برد تیمش را قطعی کرد و با ضربه‌ای تماشایی گل سوم را به ثمر رساند. البته نتیجه می‌توانست کاملاً متفاوت باشد؛ زیرا نیکول آنیومی از آلمان در واپسین لحظات نیمه اول، تنها در برابر کاتالینا کول، دروازه‌بان اسپانیا، توپ را به بیرون زد.

آلمان هفته گذشته در بازی رفت خانگی، با وجود ۱۹ شوت، موفق به گلزنی نشده بود؛ اما در مادرید نقش‌ها تغییر کرد و اسپانیا نیمه نخست را با برتری کامل و البته با از دست دادن فرصت‌ها پشت سر گذاشت.

2286080

استر گونسالز یک موقعیت تک‌به‌تک را پس از پاس پینا از دست داد و کمی بعد کالدنتی که بدون یار بود، به شکلی ناباورانه توپ را از فاصله هشت متری به بیرون زد.

شاگردان سونیا برمودس پس از آغاز نیمه دوم نیز حملات را ادامه دادند و کاملاً مستحق این قهرمانی بودند. اسپانیا اکنون سه قهرمانی از چهار فینال بین‌المللی بزرگ اخیر خود را به دست آورده است.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
3اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار