
به گزارش "ورزش سه"، دیدار بزرگ وسط هفته لالیگا، نبرد جذاب بارسلونا و اتلتیکومادرید در ورزشگاه اسپاتیفای نوکمپ است. دیداری که برای شاگردان هانسی فلیک اهمیتی دوچندان دارد، چراکه با کسب سه امتیاز این بازی میتوانند یک بازی دشوار را با موفقیت پشت سر بگذارند و صدرنشینیشان را تثبیت کنند.
با این حال گلزنی الکس بائنا در دقیقه بیستم این دیدار باعث شد بارساییها نگران شوند و با استرس بیشتری به ادامه بازی بپردازند. آنها بلافاصله پس از گل شدت حملات را بیشتر کردند و موفق شدند کمتر از ۱۰ دقیقه بعد از گل بائنا، توسط رافینیا که به تازگی از مصدومیت برگشته، به گل تساوی برسند و پس از آن برای گل برتری بجنگند.
پس از گذشت بیش از نیم ساعت از بازی و در شرایطی که بارسلونا روند مثبتی داشت، پابلو باریوس دنی اولمو را در محوطه جریمه اتلتیکو سرنگون کرد، بازیکن اتلتیکو حتی اعتراضی هم نکرد، هرچند داور منتظر ماند تا ویایآر صحنه را تأیید کند. با این حال ضربه روبرت لواندوفسکی با فاصله زیاد و به شکل عجیبی از بالای دروازه به بیرون رفت تا بازی ۱-۱ بماند.

مهاجم لهستانی فرصت زدن گل برتری را از دست داد. این سومین پنالتی لواندوفسکی در این فصل بود. او در پیسخوان نیز یک پنالتی را از دست داد؛ آنهم در بحبوحه دوران ضعیف ابتدای فصل. در صورت گل شدن آن توپ، بازی ۲-۲ میشد، هرچند آن دیدار در نهایت با شکست سنگین ۴-۱ بارسا پایان یافت. چند هفته بعد، در ویگو، لواندوفسکی دوباره پشت ضربه پنالتی ایستاد و این بار موفق شد؛ شبی که او هتتریک هم کرد.
در صحنه بعدی بازی امشب، لواندوفسکی روی ارسال لامین یک ضربه سر خوب زد، اما اوبلاک با واکنشی عالی توپ را مهار کرد. پنالتی از دسترفته بارسا را از جریان بازی خارج نکرد و تیم تا پایان نیمه اول ریتم خود را حفظ کرد.
در زمینه ضربات پنالتی، لامین یامال در این فصل عملکرد بینقصی داشته است: ۲ پنالتی و هر دو گل. او در والکاس گل زد و برابر المپیاکوس نیز آن را تکرار کرد.