کد: 234920127 اسفند 1404 ساعت 00:1528.9K بازدید

ناامیدی در استمفوردبریج

برای صعود پاریس ۱۵ دقیقه کافی بود

امیدهای چلسی برای کامبک مقابل پاری‌سن‌ژرمن تنها ۱۵ دقیقه دوام آورد و آنها ۲-۰ عقب افتادند؛ یک ناامیدی و شکست بزرگ برای لیام روزنیور و تیمش.
برای صعود پاریس ۱۵ دقیقه کافی بود

به گزارش "ورزش سه"، چلسی در دیدار رفت مقابل پاری‌سن‌ژرمن عملکرد بسیار ضعیفی داشت و در ورزشگاه پارک و پرنس با نتیجه ۵-۲ بازنده بازی شد اما آبی‌ها معتقد بودند همانطور که در فینال جام جهانی باشگاه‌ها توانستند تیم پاریسی را با اختلاف ۳ گل ببرند، حالا هم شانس خوبی برای کامبک برابر غول لوئیس انریکه دارند و می‌توانند این مأموریت دشوار را انجام دهند.

این سخت‌ترین مأموریت لیام روزنیور از زمان انتخابش به‌عنوان سرمربی چلسی بود اما او خیلی زود در آن شکست خورد و مانند دانش‌آموزی بود که هیچ امیدی به پاسخ دادن به سوالات برگه امتحان ندارد و پاسخنامه را سفید می‌گذارد و تنها منتظر است که زمان به پایان برسد و برگه را تحویل دهد!

روزنیور انزو مارسکا نیست و گرچه مارسکا ضعف‌های بسیاری داشت اما این نتیجه بزرگ، یعنی پیروزی درخشان مقابل پاری‌سن‌ژرمن در جام جهانی باشگاه‌ها در کارنامه او به زیبایی برق می‌زند و به‌نظر نمی‌رسد نه چلسی و نه هیچ باشگاه دیگری در یک دیدار حساس بتوانند چنین نتیجه‌ای را تکرار کنند.

آبی‌ها ۵-۲ باخته بودند و استمفوردبریج انتظار یک بازی جذاب را می‌کشید،‌ همه منتظر بودند چلسی یک نمایش جسورانه از خود نشان دهد و یا حداقل در پانزده دقیقه ۲ گل نخورد!

همه کارشناسان معتقد بودند که اگر آبی‌ها بتوانند در نیمه اول حداقل یک یا دو گل بزنند، می‌توانند غول پاریس را شکست دهند و پیش‌بینی‌های آنها تا حدودی درست درآمد و بازی در دقایق اولیه دو گل داشت، اما قسمتی از آن پیش‌بینی که غلط از آب درآمد مربوط به تیم زننده گل بود، هر دو گل را پاریسی‌ها زدند!

تنها هفت دقیقه از بازی گذشته بود که سافونوف توپ را به زمین چلسی فرستاد. در پشت محوطه جریمه، سار، مدافع چلسی که فیکس شدنش مقابل پاری‌سن‌ژرمن برای خودش هم سورپرایز بوده است، با یک اشتباه بچگانه در کنترل و دفع توپ باعث شد خویچا کواراتسخلیا با سانچز تک به تک شود و به راحتی گل اول را به ثمر برساند.

2434407
2434408
 

آبی‌ها ناامید بودند اما شاید کمی امید وجود داشت و همان ذره هم با گل دوم در دقیقه ۱۵ از بین رفت. باز هم اشتباه بچگانه در میانه میدان و لو رفتن توپ باعث شد پی‌اس‌جی به فاز حمله برود و در نهایت اشرف حکیمی در سمت راست به توپ برسد و آن را به لبه محوطه جریمه بفرستد، جایی که بارکولا آماده بود و با یک شلیک خارق‌العاده توپ را به کنج دروازه فرستاد و امیدهای چلسی را پرپر کرد. این‌گونه بود که امید آبی‌ها به کامبک در یک‌ربع نابود شد!

2434406

حال کار آبی‌ها برای ادامه فصل بسیار دشوار است. مالکان تیم نمی‌دانند باید به لیام روزنیور اعتماد کنند و یا دوباره به سراغ گزینه تکراری در ذهن‌شان بروند و همان تصمیم همیشگی را بگیرند: یعنی اخراج مربی و شروع از اول.

چلسی که به اخراج مربیان اعتماد دارند، حال دوباره با چنین داستانی روبرو شده است و این پاری‌سن‌ژرمن بود که استارت این موضوع را زد، همان تیمی که باعث شد انزو مارسکا به اوج برود، حال باعث سقوط لیام روزنیور شده و مشخص نیست که سرنوشت این مربی‌ جوان در‌ پایان فصل چه خواهد شد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
58اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار