کد: 236302703 خرداد 1405 ساعت 12:0523.8K بازدید

نخستین واکنش تهران به توافق ترامپ

زمانی که مارکوس ژولیوس فیلیپوس، مشهور به فیلیپ عرب، برای جنگ با ایران به شرق لشکر کشید، این نبرد به پیروزی روم ختم نشد، بلکه با صلحی پایان یافت که بر اساس شروط ساسانیان شکل گرفت؛ تا جایی که امپراتور روم ناچار شد با ایران به توافق برسد.
نخستین واکنش تهران به توافق ترامپ

به گزارش ورزش سه و به نقل از تابناک، بقایی توافق احتمالی با آمریکا را مشابه صلح ساسانیان با دولت روم دانست و نوشت: لشگر کشی روم به ایران «به پیروزی روم ختم نشد، بلکه با صلحی پایان یافت که بر اساس شروط ساسانیان شکل گرفت؛ تا جایی که امپراتور روم ناچار شد با ایران به توافق برسد.»  

بنا به این گزارش، اسماعیل بقایی در شبکه اجتماعی ایکس در توئیتی به زبان انگلیسی نوشت: در ذهن رومیان، روم مرکز بی‌چون‌وچرای جهان به شمار می‌رفت. اما ایرانیان این تصور را در هم شکستند؛ زمانی که مارکوس ژولیوس فیلیپوس، مشهور به فیلیپ عرب، برای جنگ با ایران به شرق لشکر کشید، این نبرد به پیروزی روم ختم نشد، بلکه با صلحی پایان یافت که بر اساس شروط ساسانیان شکل گرفت؛ تا جایی که امپراتور روم ناچار شد با ایران به توافق برسد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
25اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
در حال حاضر امکان ارسال دیدگاه برای این خبر وجود ندارد.

آخرین اخبار