
به گزارش "ورزش سه"، در شرایطی که لیست نهایی کاروان ایران برای بازی های آسیایی 2026 ناگویا در حال جمع بندی است، جلسات تخصصی همه رشته ها برگزار می شود و فدراسیون ها از نهایی شدن لیست و وعده هایی که برای کسب مدال داده اند، می گویند.
علیرضا پاکدل رییس فدراسیون هندبال اظهار داشت: در جلسه امروز با حضور مسئولان کمیته ملی المپیک و نماینده وزارت ورزش و موضوع بررسی حضور تیمهای ملی هندبال در بازیهای آسیایی ناگویا حضور پیدا کردیم. در این نشست در خصوص مسائل فنی و سایر موارد گفت و گوهایی انجام شد و در نهایت مقرر گردید موضوع حضور تیمهای ملی آقایان و بانوان در کارگروه نهایی با حضور آقای دنیامالی وزیر محترم ورزش جمعبندی شود.
وی ادامه داد: آنچه مسلم است، ما در فدراسیون هندبال تمام توانمان را خواهیم گذاشت. برنامهریزیهایمان را انجام دادهایم که اگر قرار بر حضور در مسابقات باشد، با تمام توان حضور پیدا کنیم.
رئیس فدراسیون هندبال در خصوص برنامههای آمادگی ملیپوشان نیز گفت: همین الان دختران ما در اردو حضور دارند. لیگ برتر آقایان به عنوان تنها رشته توپی که لیگ برترش را داریم، در کرمان در حال برگزاری است و ۵ خرداد ماه به اتمام میرسد و بنا داریم بلافاصله بعد از پایان لیگ برتر، اردوی تیم ملی آقایان را برگزار کنیم.