
به گزارش ورزش سه، آنفیلد امروز حال و هوای خاصی داشت. هواداران لیورپول برای آخرین بار به تماشای هنرنمایی دو تن از اسطورههای سالهای اخیر خود، محمد صلاح و اندی رابرتسون، نشستند. شاگردان آرنه اشلوت برای تضمین حضور در رقابتهای فصل آینده لیگ قهرمانان اروپا به یک مساوی نیاز داشتند تا سایه تهدید بورنموث را از سر خود دور کنند.
لیورپول بازی را هجومی آغاز کرد و از همان دقایق ابتدایی برتری خود را در مالکیت توپ (نزدیک به ۵۸ درصد در ۱۱ دقیقه اول) به رخ کشید. اولین خطر جدی روی دروازه برنتفورد در دقیقه ۴ ایجاد شد و ضربه سر ابراهیما کوناته روی ارسال رابرتسون در دستان کائومین کلهر، دروازهبان برنتفورد، آرام گرفت.
در دقیقه ۱۹، آنفیلد تا مرز انفجار پیش رفت. محمد صلاح که سیصدمین حضورش در ترکیب اصلی یک تیم لیگ برتری را تجربه میکرد، ضربه ایستگاهی خود را با دقت و ظرافت به تیرک دروازه کوبید تا در روز وداعش، با بدشانسی از گلزنی باز بماند. برنتفورد هم دست و پا بسته نبود و در دقیقه ۴۳ روی موقعیتی خطرناک، آلیسون بکر را مجبور به یک واکنش استثنایی کرد. ضربه کوین شاده از فاصلهای نزدیک با خروج به موقع سنگربان برزیلی لیورپول دفع شد.

نیمه اول با وجود برتری نسبی لیورپول در خلق موقعیت (۱۳ شوت در مقابل حملات پراکنده برنتفورد)، بدون گل به پایان رسید.
در نیمه دوم، لیورپول فشار را مضاعف کرد و سرانجام در دقیقه ۵۸ قفل دروازه برنتفورد شکست. پاس دیدنی خاکپو برای صلاح، ستاره مصری را در موقعیت مناسبی قرار داد و او با یک پاس دقیق، کرتیس جونز را در مقابل دروازه خالی صاحب توپ کرد تا جونز با یک بغل پا، حساب کار را یک بر صفر کند.

شادی هواداران لیورپول اما چندان دوام نیاورد. تنها ۶ دقیقه بعد و در دقیقه ۶۴، کوین شاده با ضربه سر شیرجهای روی ارسال کین لوئیسپاتر، گل تساوی را به ثمر رساند و امیدهای برنتفورد را برای کسب سهمیه لیگ اروپا زنده نگه داشت.
پس از گل تساوی، بازی با تب و تاب بالایی پیگیری شد. در دقیقه ۷۴، لحظهای تاریخی و احساسی رقم خورد. محمد صلاح در میان تشویق ایستاده و پرشور هواداران آنفیلد جای خود را به جرمی فریمپونگ داد و با چشمانی اشکبار از زمین خارج شد. دقایقی بعد، اندی رابرتسون هم با تشویقی مشابه زمین را ترک کرد تا به دوران پرافتخار خود در لیورپول پایان دهد.

در وقتهای تلف شده که ۱۰ دقیقه اعلام شد، هر دو تیم تلاشهایی برای زدن گل برتری داشتند. مهمترین موقعیت نصیب برنتفورد شد اما ضربه سر فان دن برخ از دست رفت. در نهایت، سوت پایان بازی با نتیجه یک بر یک به صدا درآمد.
لیورپول با این تساوی، با خیالی آسوده از بابت کسب سهمیه لیگ قهرمانان اروپا (با توجه به شکست بورنموث مقابل ناتینگهام فارست)، فصل را در رتبه پنجم به پایان رساند.