کد: 240921111 مرداد 1405 ساعت 17:006.7K بازدید

خریدهای آلومینیوم ادامه دارند

مدیرعامل باشگاه آلومینیوم از جذب مهره‌های جدید برای این تیم خبر داد.
خریدهای آلومینیوم ادامه دارند

به گزارش "ورزش سه"، آلومینیوم اراک تاکنون چهار‌ بازیکن جدید جذب کرده، اما روند فعالیتش در‌ نقل و انتقالات تابستانی ادامه دارد و گفته می‌شود طی هفته جاری حداقل سه بازیکن دیگر به جمع شاگردان پیروز قربانی اضافه می‌شوند.

محمد محمدی، مدیرعامل باشگاه آلومینیوم اراک، در نشست با محمد مرادی، مدیرکل ورزش و جوانان استان مرکزی با اشاره به روند آماده‌سازی تیمش برای فصل جدید لیگ برتر گفت: «تمام تلاش خود را به کار گرفته‌ایم تا با حفظ چارچوب و شاکله تیم، و جذب بازیکنان مستعد تیمی قدرتمند و شایسته نام آلومینیوم اراک روانه مسابقات کنیم. در نخستین گام، پیروز قربانی را به‌عنوان سرمربی تیم انتخاب کردیم و همچنین مذاکره و توافق مناسبی با تعدادی از بازیکنان انجام شده است. این روند با نظر مستقیم سرمربی ادامه دارد تا تیمی باکیفیت و رقابت‌پذیر برای حضور در لیگ برتر تشکیل شود.»

2510083

او با تاکید بر برنامه‌محوری در مدیریت باشگاه گفت: «امیدواریم عملکرد ما ملاک قضاوت قرار گیرد. برای ۶ ماه آینده برنامه‌هایی با هدف ایجاد ثبات و کسب موفقیت تدوین کرده‌ایم و در افق سه تا پنج ساله نیز با ساماندهی آکادمی که مهم‌ترین سرمایه باشگاه محسوب می‌شود و ایجاد ساختاری منسجم، به دنبال توسعه پایدار، خودکفایی و حتی درآمدزایی هستیم. هدف ما این است که آلومینیوم اراک به الگویی برای سایر باشگاه‌های کشور تبدیل شود و با برنامه‌ریزی صحیح، زمینه پرورش تعداد بیشتری از بازیکنان حرفه‌ای و بومی استان فراهم شود.»

در ادامه این نشست، محمد مرادی، مدیرکل ورزش و جوانان استان مرکزی با اعلام حمایت از باشگاه آلومینیوم اراک، گفت: «تمام ظرفیت‌های استانداری مرکزی، اداره کل ورزش و جوانان، مجمع نمایندگان استان و سایر مسؤولان در کنار باشگاه آلومینیوم قرار دارد و همواره مسائل این باشگاه را در جلسات مختلف پیگیری می‌کنیم.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
7اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار