کد: 5958128 آبان 1390 ساعت 11:34459 بازدید

عزیزی و غیاثیان سمتشان را عوض کردند!

مدیرعامل باشگاه ابومسلم ضمن اعلام این موضوع که از عزیزی انتظار رساندن تیم ابومسلم به لیگ برتر را دارند، گفت: خداداد با درخواست غیاثیان سمتش را با او عوض کرد و سرمربی ابومسلم شد.
عزیزی و غیاثیان سمتشان را عوض کردند!

 مدیرعامل باشگاه ابومسلم در خصوص تغییرات به وجود آمده در کادر فنی تیم فوتبال این باشگاه گفت: هفته قبل پیش از بازی با تیم پیکان غیاثیان از من خواسته بود که خداداد هدایت ابومسلم را برعهده گرفته و او به عنوان مدیر فنی جانشین خداداد بشود.

 وی در ادامه افزود: در این خصوص کمیته فنی باشگاه که شامل؛ مهاجرانی، عزیزی و غیاثیان است بحث تغییر را بررسی کرده و به هیئت مدیره پیشنهاد داد که این موضوع مورد تصویب هیئت مدیره باشگاه نیز قرار گرفت. بنابراین خداداد از این پس به عنوان سرمربی در تمرینات حاضر شده و غیاثیان مدیرفنی تیم ابومسلم است.

 وفایی در پاسخ به این پرسش که "با توجه به مسئولیت عزیزی در باشگاه سیاه جامگان حضور وی به عنوان سرمربی در تیم ابومسلم چگونه خواهد بود؟"، اظهار داشت: از خداداد انتظار داریم با توجه به اینکه مسئولیت هدایت ابومسلم به عنوان سرمربی به وی محول شده است، به طور تمام وقت در اختیار باشگاه ابومسلم باشد.

 وی در خاتمه تاکید کرد: خوشبختانه در حال حاضر مشکلات مالی در باشگاه ابومسلم نداریم و بازیکنان 40 درصد از مبلغ قراردادشان را دریافت کرده‌اند. با توجه به پتانسیلی که تیم ابومسلم در رقابت‌های این فصل لیگ آزادگان دارد از عزیزی انتظار داریم این تیم را به لیگ برتر بازگرداند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار