به گزارش "ورزش سه"، هفته گذشته بود که یونایتد موفق به جذب شواین اشتایگر از بایرن شد اما گویا این باشگاه علاقه دارد یک ستاره دیگر نیز از
بایرن مونیخ شکار کند. طبق ادعای رسانه های انگلیسی، منچستری ها تاکنون یک پیشنهاد به ارزش 80 میلیون یورو برای جذب مولر به مونیخی ها ارائه داده اند که رد شده و حالا در صدد تدارک یک پیشنهاد 100 میلیونی هستند.
رومینیگه در واکنش به این اخبار گفت:" تاکنون حتی یک تماس تلفنی از باشگاه
منچستریونایتد برای جذب مولر نداشته ایم و اصلا چنین پیشنهادی وجود خارجی ندارد. شواینی در میان هواداران ما به خدای فوتبال ملقب بود که شایستگی اش را نیز داشت و حالا این مولر است که می تواند چنین لقبی را به خود اختصاص دهد. از نظر ما روی مولر نمی توان قیمت گذاشت."
رومینیگه در این مصاحبه هرگونه رسیدن پیشنهاد از سوی یوونتوس برای گوتزه را نیز تکذیب کرد و گفت که این بازیکن تمایلی به ترک بایرن ندارد.