
استقلال
بازی های استقلال
اخبار استقلال
مشاهده همه
دربی 102، زیر ذرهبین اعضای کادرفنی تیم ملی
اعضای کادرفنی تیم ملی با حضور پرتعداد و به صورت ریزبینانه دربی 102 را زیر نظر میگیرند.
اعضای کادرفنی تیم ملی با حضور پرتعداد و به صورت ریزبینانه دربی 102 را زیر نظر میگیرند.

قرنطینه 48 ساعته پرسپولیسیها با تصمیم یحیی
با تصمیم یحیی گلمحمدی بازیکنان پرسپولیس بعد از انجام تمرین فردا، راهی اردو خواهند شد.
با تصمیم یحیی گلمحمدی بازیکنان پرسپولیس بعد از انجام تمرین فردا، راهی اردو خواهند شد.

دو گزینه نهایی کمیته داوران برای دربی 102
اینکه چه کسی داور دربی 102 خواهد بود و بدون استفاده از VAR این مسئولیت به او سپرده میشود، سوالی است که این روزها همه در پی فهمیدن آن هستند.
اینکه چه کسی داور دربی 102 خواهد بود و بدون استفاده از VAR این مسئولیت به او سپرده میشود، سوالی است که این روزها همه در پی فهمیدن آن هستند.

جایگاه VIP ورزشگاه آزادی در دربی دیدنی است!
صندلیگذاری جایگاه VIP ورزشگاه آزادی هنوز انجام نشده و برای دربی این مسئله به یک معضل تبدیل خواهد شد.
صندلیگذاری جایگاه VIP ورزشگاه آزادی هنوز انجام نشده و برای دربی این مسئله به یک معضل تبدیل خواهد شد.

پیام روشن فولاد آرنا: خطیر قانونت را قیچی کن!
نکونام بارها از ضعفهای موجود در اسکواد تیمش و ضعف مهرههای خلاق صحبت کرده که اگر این نقیصه در نیم فصل رفع نشود، انتظار قهرمانی از این استقلال، غیرممکن به نظر میرسد.
نکونام بارها از ضعفهای موجود در اسکواد تیمش و ضعف مهرههای خلاق صحبت کرده که اگر این نقیصه در نیم فصل رفع نشود، انتظار قهرمانی از این استقلال، غیرممکن به نظر میرسد.

تقسیم بلیتها میان زنان استقلالی و پرسپولیسی
بانوان طرفدار استقلال و پرسپولیس در دربی در طبقه دوم ورزشگاه آزادی مستقر میشوند.
بانوان طرفدار استقلال و پرسپولیس در دربی در طبقه دوم ورزشگاه آزادی مستقر میشوند.

علی خطیر، عضو مجمع سازمان لیگ شد
مدیران عامل باشگاههای استقلال، آلومینیوم اراک، پیکان تهران و گلگهر سیرجان اعضای هیئت رئیسه سازمان لیگ را انتخاب خواهند کرد.
مدیران عامل باشگاههای استقلال، آلومینیوم اراک، پیکان تهران و گلگهر سیرجان اعضای هیئت رئیسه سازمان لیگ را انتخاب خواهند کرد.

یادداشت: جنجال نه، فوتبال میخواهیم
خیره شدن به جنجالهای فوتبالی تبدیل به عادتی برای طرفداران ایرانی شده که کم کم جای تماشای یک نمایش جذاب را میگیرد.
خیره شدن به جنجالهای فوتبالی تبدیل به عادتی برای طرفداران ایرانی شده که کم کم جای تماشای یک نمایش جذاب را میگیرد.
ویدیوهای استقلال
مشاهده همهتاریخچه استقلال
سال تاسیس: 1324
افتخارات تیمی:
قهرمانی در لیگ: 9 (10 با احتساب قهرمانی جام باشگاه های کشور 1336-1348)
قهرمانی در جام حذفی: 7
قهرمانی در لیگ قهرمانان اسیا: 2
قهرمانی سوپرجام ایران: 1
اسطوره ها: علی دانایی فرد، بیوک جدی کار، منصور پور حیدری، ناصر حجازی، علی جباری، حسن روشن، غلام حسین مظلومی، جواد زرینچه، مهدی پاشازاده فرهاد مجیدی، ارش برهانی ...
استقلال دوچرخه سوارانی که تاج فوتبال ایران در قاره کهن شدند. همه چیز از پاییز سال 1324 شروع شد که تعدادی از دوچرخه سواران ، مرکزی برای گردهمایی دوستانه شان در میدان فردوسی تهران تاسیس کردند. پس از مدتی تمرکز ، حوزه فعالیت باشگاه فراتر از آن رفت . هیچ کس حتی پرویز خسروانی که تازه از دانشکده افسری فارق التحصیل شده بود فکرش را نمیکرد که این باشگاه روزی قطب ورزش ایران شود. زمستان همان سال یکی از بزرگترین رویدادهای فوتبال ایران با ادغام دو باشگاه شهاب و نادر و به رهبری علی دانایی فرد رخ داد، باشگاه فوتبال کلوپ دوچرخه سواران متولد شد.
اولین برد آبی ها مصادف شد با اولین مسابقه آنان در انزلی و سپس یک سال بعد از تاسیس باشگاه در اولین فصل حضورشان در تورنومنتهای رسمی به دو فینال رسیدند، جام باشگاه های تهران و جام حذفی تهران که هر دو فینال را به ترتیب به تیمهای قدیمی تر یعنی سرباز و دارایی واگذار کردند و به عنوان نائب قهرمانی رضایت دادند.
در زمستان سال 1328 خسروانی امتیاز باشگاه را در اختیار گرفت و از آنجایی که باشگاه در چندین رشته ورزشی دیگر فعال بود ، نام آن را به باشگاه ورزشی تاج تغییر داد.
تا دو دهه بعد تیم تاج با دانایی فرد افتخارات متعددی را بدست آورد از جمله قهرمانی در مسابقات جام باشگاه های تهران، جام حذفی تهران و حتی اولین جام باشگاه ایرانی در سطح بین المللی.

دهه چهل:
فوتبال ایران در دهه چهل شاهد تحولات تیمهای پایتخت نشین شد از انحلال شاهین تا اختلاف درون تیمی تاج و تشکیل پرسپولیس و پیکان که تبدیل به خانه ای برای بازیکنان شاهین منحل شده، شدند. در این زمان رایکوف ، شخصی که به نظر خیلی ها شکل دهنده فوتبال ایران بود از تیم ملی به تاج آمد. مربی یوگسلاو با آمدن خود جوانگرایی را در دستور کار باشگاه قرار داد که حاصل این جوانگرایی ، معرفی دو تن از اسطوره های استقلال و ایران منصور پور حیدری و ناصر حجازی شد. همان جوان هایی که رایکوف با آنان به مسابقات آسیایی رفتند که بر خلاف نتایج حریف نو ظهور، تهران در بهار 49 تا صبح بیدار ماند ... جوانان رایکوف اولین ستاره روی پیراهن را کسب کردند.
دهه پنجاه:
در دهه 50 جای خالی شاهین با ظهور پرسپولیس الن راجرز انگلیسی دیگر حس نمیشد. دهه ای که اتفاقات دور از ذهنی همراه با قهرمانی های تاج رخ میداد از جمله شکست عجیب سال 52 ، شکستی که سالها سوژه کری طرفداران رقیب شد، اما در شرایطی اتفاق افتاد که آمادگی کامل برای انجام بازی نبود. اما درس های بزرگی از عشق هواداران به تیم و روحیه جنگندگی برای ساختن یک تیم قوی در ایران و آسیا نمود پیدا کرد .
پس از انقلاب اسلامی ایران باشگاه تاج همچون دیگر سازمان ها محل استقرار انقلابیون شد و با توجه به مناسبات بین باشگاه و دربار حرفهایی از انحلال نیز به گوش می رسید اما با تلاش های فراوان اسطوره های باشگاه همچون منصور پور حیدری و ناصر حجازی از تیم فوتبال تاج و عنایت الله آتشی از تیم بسکتبال تاج از این تصمیم عجولانه مسئولین وقت جلوگیری به عمل امد. حال باید فکری برای اسم جدید باشگاه می شد. نام های مختلفی پیشنهاد داده شد، ازادی، تختی و استقلال که از میان انها استقلال توسط عنایت اتشی برگزیده شد.
تعبیر زیبای او از نام استقلال یک جمله بود
عدم وابستگی، نامی که نشان دهنده شخصیت باشگاه باشد...

دهه شصت :
در روزهای عدم برگزاری لیگ سراسری، در نیمه نخست دهه شصت، استقلال دو بار در سالهای 1362 و 1364 جام باشگاههای تهران را فتح کرد،که قهرمانی این تیم در سال 62 نخستین قهرمانی اش با نام نوین استقلال بود. پس از قهرمانی در چهارمین دوره لیگ قدس (نخستین مسابقات سراسری باشگاهی در ایران پس از انقلاب) و شکست پرسپولیس در فینال، سال 1369 به عنوان نماینده ایران راهی جام باشگاههای آسیا 91_1990 شدند و در حالی که این مسابقات به دلیل جنگ خلیج فارس به تعویق افتاده بود، سرانجام در تابستان 1370 مرحله نهاییاش به میزبانی بنگلادش برگزار شد و استقلال در دیدار فینال با پیروزی برابر لیائونینگ چین با گل های رضا حسن زاده و صمد مرفاوی و با هدایت منصور پور حیدری موفق شد برای دومین بار قهرمان جام باشگاههای آسیا شود.
نامجو مطلق تکنیکیترین بازیکن جام لقب گرفت، عباس سرخاب به عنوان مرد سال آسیا شناخته شد و عابدزاده جایزه بهترین دروازهبان جام را کسب کرد.
دهه هفتاد:
سال بعد استقلال یک بار دیگر حضور در فینال جام باشگاههای آسیا را تجربه کرد که در گام آخر در ضربات پنالتی مغلوب تیم الهلال عربستان سعودی شد و از دستیابی به سومین قهرمانی قارهای بازماند. این تیم پس از قهرمانی آسیا روند رو به سقوط را آغاز کرد و با قانون فدراسیون فوتبال در دوران ناصر نوآموز، به دسته سوم سقوط کرد. فدراسيون فوتبال در سال 71 تصميم گرفت براي رونق فوتبال در كشور به استانها سهميه بدهد. سهميه تهران چهار تيم بود كه دو تيم پاس و پرسپولیس به عنوان قهرمان و نايب قهرمان ليگ، دو سهميه اول تهران را تشكيل مي دادند. براي انتخاب دو تيم ديگر يك دوره مسابقات هشت جانبه برگزار شد که در پايان اين دوره از بازيها كه در زمستان 71 انجام شد؛ دو تيم سايپا و كشاورز به همراه پرسپوليس و پاس كه حضورشان از قبل قطعي شده بود جواز حضور در ليگ سال 72 را گرفتند و استقلال كه در جمع هشت تيم با پنج تساوي و دو باخت در مكان هفتم قرار گرفته بود مجبور شد بين حضور در جام باشگاههاي تهران و ليگ دسته سوم يكي را انتخاب كند كه اوليايي مديرعامل وقت استقلال حضور در دسته سوم را انتخاب كرد.در بهار 73 مسابقاتي هفت جانبه تحت عنوان جام برتر باشگاههاي تهران برگزار شد كه در پايان اين بازيها استقلال با كسب عنوان قهرماني مجددا راهي دسته اول شد. در نیمه دوم این دهه نیز استقلال یک بار دیگر و این بار در مقابل تیم ژاپنی جوبیلو ایواتا در بازی فینال مغلوب شد و برای دومین بار به مقام نایب قهرمانی جام باشگاههای آسیا رسید.
دهه هشتاد:
در دهه هشتاد و آغاز لیگ برتر، پس از عدم نتیجه مطلوب توسط کخ، زرینچه و پورحیدری، با پایان فصل 82_1381 امیر قلعهنویی این بار به طور ثابت و برای سه سال مربی استقلال شد و در فصل 85_1384، آبی پوشان را به اولین قهرمانی خود در لیگ برتر رساند. از تاریخ 26 تیر 1385 که قلعه نویی از این تیم جدا شد تا 28 اردیبهشت 1387 که دوباره به این تیم بازگشت، استقلال موفق به کسب عناوین قهرمانی نشد. ژنرال در بازگشت دوباره به استقلال، قهرمانی جام حذفی 87_1386 و لیگ برتر 88_1387 را برای آبی پوشان پایتخت به ارمغان آورد. پس از یک فصل حضور مرفاوی، مظلومی موفق شد در اولین حضور خود با این تیم عنوان نایب قهرمانی دهمین دوره لیگ برتر ایران را با یک امتیاز کمتر نسبت به سپاهانِ قلعه نویی کسب کند. مظلومی با کسب چهار پیروزی در شهرآورد تهران محبوبیت خاصی نزد هوادارن استقلال به دست آورد. روند پیروزیهای او در مقابل پرسپولیس سرانجام با شکست 2_3 در مقابل تیم پرسپولیس در بهمن 1390 متوقف شد.

دهه نود:
قلعه نویی پس از دو قهرمانی در سپاهان و یک نایب قهرمانی در تراکتور، راهی استقلال شد و باز هم توانست با این تیم قهرمانی لیگ دوازدهم را کسب کند. ماجرا در سال های بعد به خوبی فصل اول پیش نرفت و یک مقام پنجم و یک مقام ششم دستاورد حضور سه ساله قلعه نویی در استقلال بود. بدین ترتیب پرافتخار ترین سرمربی لیگ برتر پس از دو فصل کابوس وار از استقلال جدا شد. در میانه دهه نود مدیران استقلال، سیاست استفاده از بازیکنان سابق در کسوت مربی را کنار گذاشتند و وینفرید شفر آلمانی را جذب کردند . وی در نخستین فصل حضورش قهرمانی جام حذفی را بدست آورد اما با این حال دوران حضورش کوتاه بود و بدلیل کسب نتایج ضعیف و بعد از شکست در مقابل پدیده و از دست رفتن شانس قهرمانی ، فرهاد مجیدی که به عنوان کمک مربی فعالیت میکرد، سکان هدایت تیم را تا انتهای فصل بر عهده گرفت . علی خطیر مدیر وقت استقلال با رایزنی های متعدد موفق شد تا آندره آ استراماچونی سرمربی خوشپوش ایتالیایی را به تهران بیاورد. علاوه بر کسب نتایج خوب ، نمایش فوتبال زیباتر از استقلال باعث شد استراماچونی خیلی زود نزد هواداران محبوب شود اما بدلیل پرداخت نشدن مطالبات ، استرا از استقلال جدا شد و تیمش را در پایان هفته سیزدهم در صدر جدول تحویل داد. در این بین فرهاد مجیدی مجددا تا پایان فصل سرمربی استقلال بود اما ضربه ی وارد شده به تیم به راحتی قابل جبران نبود و با کسب سهمیه آسیایی به پایان رسید . فصل بعد محمود فکری سرمربی استقلال شد اما او هم دوران کوتاهی داشت و فرهاد مجیدی در نیم فصل بازهم برای سومین بار هدایت تیم را برعهده گرفت و بازهم موفق به کسب سهمیه آسیایی شد و فرهاد مجیدی در استقلال ماندگار شد، با تغییر مدیریت و آمدن سردار آجرلو استقلال جان تازه ای گرفت و فصل خود را با رکورد تاریخی، قهرمانی بدون شکست به اتمام رساند. مجیدی بعد از قهرمانی تصمیم به جدایی گرفت و سکان هدایت استقلال را ریکاردو ساپینتو سرمربی پرتغالی به عهده گرفت.
استقلال تیمی است با تاریخ غنی که هوادارانش با عشق به رنگ آبی زندگی میکنند از کودک تا کهن سال ، مرد یا زن ، دختر آبی یا پسر آبی ...
باشد که این عشق پایدار بماند...

آخرین به روز رسانی: