کد: 129329510 دی 1394 ساعت 18:1017.4K بازدید

خسوس و شغل جدید همراه با کارت زرد

فرناندو خسوس که در این بازی در بسته نگهداشتن دروازه اش ناکام مانده بود در تلاش بود در وظیفه ای جدید بازیکن مصدوم پرسپولیس را به بیرون هدایت کند.
خسوس و  شغل جدید همراه با کارت زرد
به گزارش "ورزش سه"، دروازه بان استقلال خوزستان که پیش از این دیدار آمار فوق العاده ای از خود به جا گذاشته بود برابر پرسپولیس دو بار دروازه اش را باز شده دید تا از این موضوع شاکی باشد.

خسوس که به دنبال کمک برای تیمش برای جبران این نتیجه بود در صحنه ای که فرشاد احمدزاده به دلیل مصدومیت روی زمین افتاده بود بالای سرش حاضر شد و در تلاش بود در نقش برانکارد او را به بیرون از زمین هدایت کند که با واکنش تند هافبک پرسپولیس همراه شد.

این اتفاق در ادامه یک کارت زرد برای دروازه بان استقلال خوزستان به همراه داشت و هواداران پرسپولیس هم موضع تندی و شعاری علیه او در پیش گرفتند.
تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار