کد خبر : 1301299 | 13 بهمن 1394 ساعت 14:03 | 4.4K بازدید | 1 دیدگاه

با تیم سوم تنها 5 امتیاز اختلاف داریم

کمالوند: تبریزی‌ها گسترش را تنها نگذارند

سرمربی گسترشی‌ها می‌گوید آن‌ها توانستند در بازی روز گذشته تیمی قدرتمند را شکست دهند تیمی که پرسپولیس و ذوب‌آهن را در روزهای اخیر از پیش رو برداشته بود.

کمالوند: تبریزی‌ها گسترش  را تنها نگذارند
به گزارش "ورزش سه"، فراز کمالوند در رابطه بازی گسترشی‌ها در برابر صبا گفت: ما در این بازی دو سه بازیکن را نداشتیم و علاوه بر آن مصطفی اکرامی را هم در دقیقه 20 از دست دادیم، بااین‌حال توانستیم بازی حساب‌شده‌ای را انجام دادیم و توانستیم این تیم را از پیش رو برداریم. البته در این بازی ما یک توپ را به تیرک هم زدیم و یک پنالتی هم به سود ما گرفته نشد.

او  ادامه داد: ما در این بازی با تیم قدرتمندی روبرو شده بودیم، به‌هرحال صبا تیم بزرگی است، علی دایی به‌عنوان چهره‌ای بین‌المللی به این تیم اعتبار  زیادی داده است، صبایی‌ها بازیکنان خوبی هم دارند و به‌عنوان تیمی که بازی‌های خوبی به نمایش می‌گذارد  حریف قدرتمندی محسوب می‌شدند که خدا را شکر توانستیم از آن‌ها گذر کنیم. به‌هرحال همین روزهای پیش توانسته بودند تیمهایی مانند پرسپولیس و ذوب‌آهن را شکست دهند و همین موضوع نشان می‌دهد صبا ازجمله تیم‌های استخوان‌دار لیگ برتر است.

کمالوند در ادامه در رابطه با روند این تیم گفت: بازی روز گذشته گسترش نشان می‌دهد اردوی ترکیه و بازی‌های سنگینی که آنجا انجام دادیم تأثیر مثبتی روی تیم گذاشته است و مطمئن باشید در ادامه بازی‌های لیگ این موضوع را می‌توان به‌وضوح مشاهده کرد، ما در دو بازی اخیر توانستیم 4 امتیاز کسب کنیم، این در حالی است در بازی‌های مشابهمان در ابتدای فصل تنها 2 امتیاز گرفته بودیم و همین موضوع نشان از روند رو به رشد تیم ما دارد.

او درباره درخشش محمدابراهیمی در بازی‌های اخیر این تیم گفت: محمد را سال‌هاست که می‌شناسم و کاملاً می‌دانم باید در شرایطی بازی کند تا بتواند اوج کارایی خود را نشان دهد. زمانی که تراکتور هم زیر نظر من کار می‌کرد بهترین روزهای فوتبالی‌اش را سپری می‌کرد که این روزها در حال تکرار است، من به‌خوبی می‌دانم باید چطور از این بازیکن بااستعداد استفاده کرد تا بتواند در بهترین حالت بازی خود را به نمایش بگذارد.

سرمربی گسترشی‌ها در رابطه با درخشش مجدد داریوش رضاییان در ادامه بازی‌های لیگ گفت: آرام‌آرام تمام بازیکنان ما می‌فهمند که اگر ما چیزی می‌گوییم به خاطر آن‌هاست، حالا بعضی از بازیکنان جوان‌تر هستند و این موضوع را دیرتر متوجه می‌شوند، داریوش هم فهمید اگر ما حرفی راجع به انتقال او می‌زدیم به خاطر خود او بود. شک ندارم با تمریناتی که او انجام می‌دهد به‌زودی در بهترین فرم خود قرار می‌گیرد.
 
او راجع به پر کردن جای خالی بازیکنانی که از این تیم جدا شدند ادامه داد: ما سعی می‌کنیم به بهترین نحو این موضوع را پوشش دهیم، روز گذشته داریوش شجاعیان را برای اولین بار در پست هافبک دفاعی به میدان فرستادیم که اتفاقاً بسیار خوب هم ظاهر شد.

کمالوند در پایان راجع به حمایت بیشتر هواداران فوتبال در تبریز از این تیم گفت: فوتبالی که این روزها ما بازی می‌کنیم مورد تائید بسیاری از کارشناسان و فوتبالی‌هاست، چند روز پیش در روزنامه‌ای می‌خواندم که برانکو از نوع بازی گسترش در بین تیم‌های دیگر لیگی تعریف می‌کرد و این نشان می‌دهد بازی ما مورد تائید خیلی‌هاست، حیف است هواداران فوتبال در تبریز کمتر به سراغ بازی‌های این تیم می‌آیند، ما اکنون با تیم سوم جدول تنها 5 امتیاز اختلاف داریم و این نشان می‌دهد باکمی حمایت بیشتر می‌توانیم برای تبریز و آذربایجانی‌ها افتخارآفرینی کنیم. من از همه هواداران فوتبال در تبریز می‌خواهم از نماینده شهرشان حمایت کنند تا گسترش فولاد به‌عنوان یک از  دو تیم بزرگ این استان که می‌تواند با نتایجی که در سطح اول فوتبال ایران کسب می‌کند تا سال‌ها برای مردم این خطه افتخارآفرینی کند.

دیدگاه‌ها