کد: 130291719 بهمن 1394 ساعت 17:407.8K بازدید

سرمربی وستهام در نشست خبری بازی با لیورپول

بیلیچ: کلوپ را سه شنبه روی نیمکت می بینم

سرمربی لیورپول به علت بیماری آپاندیس نتوانست شنبه در دیدار مقابل ساندرلند، روی نیمکت تیمش حضور داشته باشد.
بیلیچ: کلوپ را سه شنبه روی نیمکت می بینم
به گزارش "ورزش سه"، لیورپول در جدالی تکراری در لندن به مصاف وستهام خواهد رفت تا سرنوشت تیم صعود کننده به مرحله یک هشتم نهایی رقابت های جام حذفی انگلیس مشخص شود. اسلوان بیلیچ، سرمربی کروات وستهام، می گوید یورگن کلوپ علی رغم از دست دادن دیدار شنبه تیمش مقابل ساندرلند به علت بیماری آپاندیس، سه شنبه به نیمکت مربی گری لیورپول باز خواهد گشت.

بیلیچ گفت:" یورگن کلوپ یک رهبر است و به نظر من سه شنبه شب مجددا به نیمکت تیمش بازخواهد گشت. کلوپ فرد موفقی است و به کار کردن علاقه دارد. حضور روی نیمکت طبیعت اوست و مطمئنا به زودی بازگشت او محقق می شود."

احتمال بازگشت استوریج به خط حمله لیورپول در جدال مقابل وستهام وجود دارد اما بیلیچ می گوید حتی در صورت نرسیدن این بازیکن نیز، لیورپول مهره های خوبی در اختیار دارد:" حتی اگر استوریج به این بازی نرسد نیز لیورپول بازیکنان دیگری از جمله بنتکه را در اختیار دارد. لیورپول باشگاه بزرگی است و ما نباید مقابل آن ها مرتکب هیچ اشتباهی شویم."
تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار