کد: 132478222 اردیبهشت 1395 ساعت 15:30424.8K بازدید

بمب خبری حسین هدایتی؛

خرید هزارمیلیاردی هدایتی در فصل بعد!

حسین هدایتی با برنامه ای ویژه در فصل آینده در فوتبال ایران حضور خواهد یافت؛ در حال حاضر بمب بیش از هزار میلیاردی او در لیگ شانزدهم منفجر شد.
خرید هزارمیلیاردی هدایتی در فصل بعد!

به گزارش "ورزش سه"، عابربانک اینبار هم دست به کار شده و به دنبال این است که فصل شانزدهم را با قدرت آغاز کند و به همین منظور مذاکره برای خرید باشگاه فولاد را استارت زده است. پیشنهاد اولیه در این رابطه برای خرید مجموعه فولاد که شامل کارخانه فولاد نیز می باشد مبلغ هزار میلیارد و هشتاد میلیون تومان است که مورد موافقت طرفین نیز قرار گرفته است.


پیش از این گفته می شد حسین هدایتی با توجه به تمایل نفت برای واگذاری خواهان خرید این باشگاه است که بروز مشکلاتی در این رابطه مانع از تحقق این مساله شد و او از این خرید منصرف شد.


در حالی که در مناقصه واگذاری پرسپولیس در فصل گذشته بالاترین مبلغ مربوط به پیشنهاد حدود 300 میلیاردی بود که توسط هدایتی ارائه شده، گفته می شود مبلغ بیش از هزار میلیارد به فولاد به دلیل واگذاری کل مجموعه فولاد است.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار