کد: 134665315 مرداد 1395 ساعت 13:0359.2K بازدید

قطبی به یاد تخت امپراتوری (عکس)

افشین قطبی که این روزها در بوریرام تایلند هدایت این تیم را برعهده دارد با انتشار عکسی از خود در زمان حضورش در تیم پرسپولیس یاد روزهای شیرینش را زنده کرد.

به گزارش "ورزش سه"، افشین قطبی که آخرین مربی است که توانسته پرسپولیس را به عنوان قهرمانی لیگ‌برتر برساند، از محبوبیت بالایی بین هواداران این تیم برخوردار است و در زمان حضورش در پرسپولیس به امپراتور معروف شده بود. او که اکنون در تایلند هدایت تیم بوریرام این کشور را برعهده دارد با انتشار عکسی از خود در زمان هدایت پرسپولیس خاطرات شیرینش در این تیم را زنده نگاه داشته است. 


سرمربی سابق پرسپولیس و تیم‌ملی در فصل هفتم و در هفته پایانی موفق شده بود با شکست سپاهان در دقایق پایانی این تیم را به مقام قهرمانی لیگ‌برتر برسانند و اکنون بعد از سال‌ها همچنان سرخ‌ها در حسرت جام به سر می‌برند. با این حال قطبی که روزهای تلخ و شیرینی را در ایران پشت سر  گذاشته با انتشار این عکس یاد آن روزها را زنده نگه داشته است.

 

 

1131628

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار