کد: 135552415 شهریور 1395 ساعت 16:2458.2K بازدید

کی‌روش بی‌اعتنا به هشت‌تایی‌ها (عکس)

کارلوس کی روش در کنفرانس مطبوعاتی به 8تایی کردن چین در سال 1997 به شوخی گفت: من از آن زمان به دنیا نیامده بودم.

به گزارش "ورزش‌سه"، تیم ملی ایران پس از 19 سال بازهم در دور مقدماتی جام جهانی با چین هم گروه شده است.


در مسابقات مقدماتی جام جهانی 1998 که در نهایت تیم ملی ایران موفق شد به جام جهانی صعود کند، در دور مقدماتی ایران در دو بازی رفت و برگشت توانست 8 گل به چین بزند.


مهدوی کیا (2 گل)، مدیر روستا (2 گل)، کریم باقری(2 گل)، علی دایی و علی منصوریان هر کدام یک گل برابر تیم ملی چین زدند.


کارلوس کی روش امروز در کنفرانس خبری در پاسخ به سوال خبرنگار ایرانی مبنی بر اینکه تیم چین در انتخابی جام جهانی 98 در دو بازی از ایران با 8 گل شکست خورد، به شوخی گفت: من آن زمان به دنیا نیامده بودم.


این مصاحبه کی روش نشان می دهد کی روش به آن هشت گل 19 سال پیش کاری ندارد و به فکر این است از کشور چین دست پر بیرون بیاید، چرا که تیم ملی چین نسبت به آن روزها پیشرفت فراوانی کرده است و بدنبال دومین حضورش در جام جهانی است.

 

1140592

 

1140593

 

1140594

 

1140595

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار