کد: 135654219 شهریور 1395 ساعت 18:207.1K بازدید

روسیه رو در روی پارالمپیک

ویتالی موتکو، وزیر ورزش روسیه بعد از اینکه رئیس آژانس جهانی ضد دوپینگ کاروان پارالمپیک این کشور را محروم کرد، پارالمپیکی اختصاصی را برای ورزشکاران خود برپا کرد.

به گزارش "ورزش سه"، ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه پس از محرومیت ورزشکاران پارالمپیکی این کشور از حضور در پارالمپیک 2016 ریو از وزارت ورزش روسیه خواسته بود تا پارالمپیک ویژه‌ای با حضور همه ورزشکارانی که به ریو اعزام نشدند را برگزار کند.


پارالمپیک 2016 مسکو همزمان با پارالمپیک ریو در مسکو با حضور ویتالی موتکو، وزیر ورزش و چند تن از مقامات دولتی روسیه در مسکو و شرکت 263  ورزشکار آغاز شد. ویتالی موتکو، وزیر ورزش روسیه پیش از این وعده داد پاداشی که برای کسب مدال در پارالمپیک ریو تعیین شده بود به  ورزشکاران قهرمان در پارالمپیک ویژه این کشور اختصاص خواهد یافت.


کاروان 263 نفره پارالمپیک روسیه به دلیل گزارش ریچارد مک لارن، رئیس آژانس جهانی ضد دوپینگ از حضور در ریو محروم شدند و ولادیمیر پوتین این تصمیم را سیاسی و پشت پرده عنوان کرده بود.

 

1141515

 

1141516

 

1141517

 

1141518

 

1141519

 

1141520

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار