کد: 137004313 آبان 1395 ساعت 21:18

کارانکا:

پیروزی سیتی مقابل بارسا اصلا عجیب نبود

آیتور کارانکا، سرمربی میدلزبورو و دستیار سابق ژوزه مورینیو در رئال مادرید، تاکید کرد که شکست بارسلونا مقابل منچسترسیتی در لیگ قهرمانان، اتفاق عجیبی نبود.
پیروزی سیتی مقابل بارسا اصلا عجیب نبود

به گزارش "ورزش سه"، بارسا که در دیدار رفت در نوکمپ با نتیجه 4-0 سیتی را شکست داده بود، سه شنبه شب در ورزشگاه اتحاد اسیر نمایش درخشان شاگردان پپ گواردیولا شد و 3-1 بازی را واگذار کرد.

 

کارانکا معتقد است که گواردیولا اندک اندک توانایی هایش را در فوتبال انگلیس نشان می دهد.

 

1154214

 

 

او به خبرنگاران گفت: «ما واقعا منتظر دیدار با سیتی هستیم. پپ گواردیولا دارد نشان می دهد که چقدر خودش و تیمش خوب است. ما باید فکر کنیم که مقابل آرسنال چقدر خوب کار کردیم (تساوی 0-0 در امیریتس) و چه کارهایی می توانیم انجام بدهیم.

 

شیوه بازی سیتی مقابل بارسا من را متعجب نکرد. آنها بازیکنان فوق العاده ای دارند. اشتباه است اگر فکر کنیم بازی آسانی خواهد بود؛ اما اگر به شیوه خودمان بازی کنیم، شانس خودمان را خواهیم داشت.»

 

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
در حال حاضر امکان ارسال دیدگاه برای این خبر وجود ندارد.

آخرین اخبار

پیروزی سیتی مقابل بارسا اصلا عجیب نبود | ورزش سه