کد: 137103317 آبان 1395 ساعت 21:5520.2K بازدید

ایکای گوندوغان:

گواردیولا انتظارات را بالا برده است

ایکای گوندوغان، هافبک آلمانی منچسترسیتی معتقد است که منچسترسیتی تیم بزرگتری از بایرن مونیخ است و دلیل اصلی آن، حضور گواردیولا روی نیمکت است.
گواردیولا انتظارات را بالا برده است

به گزارش "ورزش سه"، علیرغم گذراندن مصدومیت های طولانی مدت در سالهای اخیر، گودندوغان در ابتدای تابستان امسال و با اصرار گواردیولا به سیتی ملحق شد و در هفته های اخیر نمایش بسیار خوبی ارائه داده است.


تمدید قرارداد یواخیم لوو: "این می تواند نشانه بسیار خوبی باشد زیرا یواخیم لوو در سالهای اخیر موفقیت های زیادی کسب کرده و من امیدوارم این روند در آینده نیز ادامه داشته باشد. استعدادهای جدیدی به ترکیب آلمان اضافه شده اند و همین موضوع آینده ای هیجان انگیز را برای ما رقم خواهد زد".

 

 

1155543

 

 

حضور لروی سانه در سیتی: "او با پیوستن به منچسترسیتی انتخاب درستی داشت و به زودی در ترکیب این جا می افتد. سانه تنها 20 سال دارد و هنوز کمی خجالتی است اما شخصیت قوی او باعث می شود روزهای خوبی را در این تیم تجربه کند".

 

تفاوت شرایط سیتی با آلمان: "وقتی برای اولین بار با ماشین به زمین تمرینی تیم آمدم، متوجه شدم که در لیگ متفاوتی بازی خواهم کرد و حتی بایرن مونیخ نیز قابل مقایسه با باشگاه جدیدم نیست. با حضور در اینجا متوجه افکار بزرگ و بلندپروازانه آنها در سالهای آتی می شوید البته فشارها و انتظارات از بازیکنان در اینجا با دورتموند متفاوت است. به علت شرایط سیتی در فصول نقل و انتقالات و البته سرمربی موفق و بزرگی به نام گواردیولا، انتظارات از این تیم خیلی زیاد است".

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار