کد: 137115718 آبان 1395 ساعت 13:3019.9K بازدید

گزارش:

آخرین وضعیت مصدومان رئال پیش از دربی

به فاصله 11 روز مانده تا دربی مادرید، هنوز وضعیت 4 مصدوم رئال برای رسیدن به این بازی مهم مشخص نیست.
آخرین وضعیت مصدومان رئال پیش از دربی

به گزارش "ورزش سه"، 15 بازیکن رئال راهی اردوی تیم های ملی خود شده اند و تمرین این روزهای رئال، خلوت تر از همیشه پیگیری می شود.

در کلینیک رئال مادرید نیز 4 مشتری پروپاقرص حضور دارند: راموس، په په، بنزما و کاسیمیرو.

 

 

1155734

 

 

راموس 10 اکتبر در بازی تیم های ملی اسپانیا و آلبانی مصدوم شد و تنها بازیکن مصدومی است که به تمرینات بازگشته؛ هرچند که هنوز نتوانسته در تمرین گروهی حضور یابد. راموس احتمالا تنها مصدومی از رئال است که قادر به رسیدن به دربی خواهد بود.

 

په په 9 روز پیش در بازی برابر آلاوس مصدوم شد و همراه کریم بنزما که در بازی چهارشنبه گذشته مقابل لژیا دچار مصدومیت شد، فعلا به فیزیوتراپی و آب درمانی مشغول است. مصدومیت هر دو به سه هفته درمان نیاز دارد و بعید است که به دربی برسند؛ هرچند که احتمال حضورشان برابر اتلتیکو هنوز منتفی نشده است.

 

کاسیمیرو، که تقربیا دو ماه پیش در بازی مقابل اسپانیول مصدوم شد، سه هفته دیگر زمان برای بازگشت به تمرینات نیاز دارد و تقریبا حضور او برابر اتلتیکو منتفی به نظر می رسد. حضور این هافبک دفاعی برزیلی در دربی مادرید می توانست کمک شایانی به رئالی ها بکند.

 

بازی با اتلتیکو در ویسنته کالدرون، به عقیده بسیاری، مهمترین آزمون برای رئال مادرید زیدان تا بدینجای فصل خواهد بود.

رئال فعلا دو امتیاز از بارسا پیش است؛ اما یک تساوی در دربی و پیروزی احتمالی بارسا برابر مالاگا، می تواند صدر را به دلیل تفاضل گل بهتر، در اختیار آبی اناری ها قرار دهد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار