
به گزارش "ورزش سه"، پیش از این قرار بود تمرین استقلال از ساعت 11:30 شروع شود اما جلسه 2 ساعت منصوریان بازیکنان باعث شد تمرین با 2 ساعت تاخیر آغاز شود.
*در تمرین امروز کاوه رضایی، امید ابراهیمی و علی قربانی که روز گذشته در ترکیب ثابت استقلال به میدان رفته بودند، به دلیل مصدومیت جزیی غایب بودند و با تیم تمرین نکردند.
* بازیکنانی که روز گذشته در ترکیب ثابت استقلال به میدان رفته بودند بعد از حدود 30 دقیقه دویدن دور زمین به استخر و سونا رفتند.
* سایر بازیکنان استقلال زیر نظر کادرفنی تمرینات تاکتیکی را پشت سرگذاشتند و منصوریان روی تمرین کردن آنها کاملا نظارت داشت.
* امروز نصرالله عبداللهی و بهتاش فریبا در تمرین استقلال حضور داشتند و عملکرد بازیکنان را زیر نظر گرفتند.
* با تصمیم علیرضا منصوریان تمرین فردای آبی پوشان تعطیل خواهد بود و آبی پوشان از روز دوشنبه تمریناتشان را پیگیری می کنند.