کد: 138423612 دی 1395 ساعت 17:2541.9K بازدید

شمس: افتخاری فوتسال و استقلال را نابود کرد

سرمربی پیشین تیم ملی فوتسال می گوید که افتخاری بعد از نابودی فوتسال به سراغ استقلال رفته است.
شمس: افتخاری فوتسال و استقلال را نابود کرد

به گزارش "ورزش سه"، حسین شمس سرمربی پیشین تیم ملی فوتسال که این روزها با دانشگاه آزاد در لیگ برتر فوتسال حضور دارد، درباره شرایط فوتسال و نحوه مدیریت افتخاری صحبتهای جالبی را مطرح می کند.


شمس با انتقاد از افتخاری و شرایط فوتسال ایران، گفت: هیچ کسی دلش برای فوتسال نمی سوزد. پیشکسوتان همگی در خانه خودشان مشغول حل کردن جدول هستند و به این رشته اهمیتی نمی دهند از طرفی یک آقا هم با هفتاد سال سن دو تا مسئولیت برعهده گرفته و به هیچ کدام از آنها هم نمی رسد.


حملات شمس به افتخاری با اشاره به شرایط بد استقلال اینگونه ادامه یافت: متاسفانه افتخاری فوتسال را که به نابودی کشاند و حالا نوبت به استقلال رسیده است. استقلال تاکنون سابقه نداشته که در نیم فصل اول این نتایج ضعیف را کسب کند اما مدیریت افتخاری باعث شد استقلال هم جام حدفی را از دست بدهد و هم در نیم فصل در رده هفتم قرار بگیرد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار