کد: 138546318 دی 1395 ساعت 08:5538.8K بازدید

رویه جدید آقای خاص

مورینیو و "استراتژی آرامش" در اولدترافورد

به نظر می رسد برخلاف تمام تیم هایی که مورینیو هدایت آنها را بر عهده داشته، منچستریونایتد تحت فرمان او آسمانی آرام دارد.
مورینیو و "استراتژی آرامش" در اولدترافورد

به گزارش "ورزش سه"، مورینیو می داند که بسیاری از حاضران در اولدترافورد علاقمند هستند تا او را قبل از شروع بازی های من یونایتد در استادیوم ببینند. در آن زمان، مورینیو تمام توصیه های تاکتیکی خود را انجام داده و حالا دیگر نوبت بازیکنان است که فرامین او را در زمین اجرا کنند. اما با توجه به نقش حیاتی اقای خاص در کنار زمین در طول بازی، او در بسیاری از مواقع ترجیح می دهد که روی نیمکت نشسته و انرژی خود را برای جریان 90 دقیقه حفظ کند.

 

 

1171517

 

 

اما در دیدار شب سال نو و در دیدار برابر میدلزبورو، آقای خاص رفتار متفاوتی از خود بروز داد و از ابتدا در میان جایگاه ویژه تعبیه شده در اولترافورد، به دنبال سرالکس فرگوسن، سرمربی پرافتخار و نامدار سابق شیاطین سرخ می گشت و بعد از پیدا کردن او، با ژست متفاوتی، تولد 75 سالگی سر الکس را تبریک گفت و متعاقبا رفتاری توام با تشکر از سرمربی سابق شیاطین سرخ دریافت کرد.

 

 

1167072

 

 

آقای خاص از زمانی که هدایت من یونایتد را بر عهده گرفت، تمرکز بیشتری نسبت به مشاغل قبلی خود دارد و شاید دلیل ادامه زندگی خانواده او در لندن نیز این باشد که مورینیو می خواهد تمام زمان خود را در اختیار تیمش قرار دهد.

 

مورینیو رابطه بسیار خوبی با فرگوسن برقرار کرده و حتی زمانی که سرالکس از او برای بازدید از شرایط من یونایتد کسب اجازه کرد، مورینیو به او گفت که نیازی به این کار نیست و او مختار است در هر جایگاهی، حتی روی صندلی سرمربیگری تیم قرار بگیرد.

 

سرمربی پرتغالی یونایتدها در مورد اشخاص محبوبی که در اطراف باشگاه قرار دارند به هیچ وجه نگران نیست که البته شاید این موضوع بی ربط به افتادن فاصله از زمان جدایی فرگوسن نیز نباشد.

 

 

1155898

 

 

البته این موضوع تنها مختص به مورینیو نیسا و دیوید مویس نیز در دوران کوتاهی که هدایت من یونایتد را بر عهده داشت، بارها برای گرفتن مشاوره نزد فرگی رفت و رایان گیگز و بسیاری از دیگر شاگردان او بارها به وی مراجعه کرده اند. فرگوسن نیز چه در یک تاکسی در نیویورک باشد و یا در ایرلند برای اوققات فراغت سفر کرده باشد، همیشه پاسخگو بوده است.

 

البته در این میان، لوییس فان خال علیرغم احترام فراوان برای فرگی، خیلی علاقمند به نزدیک شدن او به فضای تیم نبود. زیرا هنوز هم بسیاری از هواداران این تیم معتقدند زمانی که فرگوسن برای دیدن نمایش شاگردان سابق خود به اولدترافورد می آید، فضایی منفی و پراسترس در اطراف بازیکنان و کادرفنی ایجاد می شود.

 

 

1112282

 

 

علیرغم بهبود کیفیت مارکوس روخو و فیل جونز در قلب خط دفاعی یونایتدها، هنوز هم ضرورت زیادی برای تقویت ترکیب ان تیم در ماه ژانویه وجود دارد.

 

در اولین اقدام، سام جان استونز، سنگربان سوم و جوان یونایتدها به آستون ویلا پیوست. او که عضو همان تیمی بود که در سال 2011 به همراه پوگبا و لینگارد در مسابقات جوانان FACUP قهرمان شده بودند، تنها بازیکن از ترکیب فعلی یونایتدها در فصل جاری بود که حتی یک دقیقه هم به میدان نرفته بود. با وجود داوید دخیا و سرخیو رومرو، بعید بود امکان استفاده از جان استونز وجو داشته باشد و این تصمیم به سود طرفین قرارداد بود.

 

همچنین علیرغم احترام ویژه ای که سرمربی، هواداران و ارکان باشگاه برای پاتریس اورا قائل هستند، بازگشت یکی از بازیکنان پرفتخار تاریخ این باشگاه که 5 بار با این تیم فاتح لیگ برتر و یک بار فاتح لیگ قهرمانان شده، در این مقطع به منچستر منطقی نمی باشد.

 

 

1171208

 

 

اورا دوران حرفه ای باشکوهی داشته اما کمتر بازیکنی قادر به تعیین تکلیف در مورد زمان جا به جایی در دوران ورزشی خود است. به نظر نمی رسد یوونتوس در این مقطع اجازه جدایی مدافع 35 ساله فرانسوی را صادر کند و احتمالا بهتر است مورینیو یک بار دیگر تلاش خود را برای بهبود شرایط لوک شاو، مدافع جوان و آینده دار انگلیسی خط دفاعی تیمش بکند. لوک شاو در فصل جاری نمایشی خوبی از حود ارائه نداده و چند بار مورد انتقاد سرمربی پرتغالی من یونایتد نیز قرار گرفته است.

 

شاو تنها 21 سال دارد و همانند دیگر بازیکن جوانی مانند آنتونی مارسیال، مارکوس راشفورد و ممفیس دیپای هنوز با شرایط بازی کردن در تیمی مانند منچستریونایتند هماهنگ نشده است. اما نباید فراموش کرد که حتی کریستیانو رونالدو نیز در فصول اول مهاجرت به اولدترافورد قادر به نمایش همه توانایی های خود نبود و استمرار برای بازیکنان جوان در چنین سطحی از فوتبال کمی دشوار به نظر می رسد.

 

 

1171516

 

 

امروز شیاطین سرخ در دور سوم FA CUP به مصاف ریدینگ خواهند رفت و پیروزی در این دیدار می تواند به منزله ادامه روند بردهای متوالی این تیم باشد. شیاطین سرخ حالا همچنان در 4 جان شانس قهرمانی دارند که البته در لیگ برتر و با توجه به فاصله 10 امتیازی با چلسی، شاید این احتمال کمی رویایی قلمداد شود.

 

گرچه در این موضوع شکی نیست که تبدیل روند تساوی های متوالی در ماه اکتبر و دسامبر به پیروزی های هفته های اخیر، حکایت از کنار رفتن ابرهای تبره از آسمان اولدترافورد دارد.

 

منبع: ESPN

 

ترجمه: آریا فاطمی مقدم

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار