کوین پرینس بواتنگ:
بازیکنان جانشان را برای کلوپ می دهند
کوین پرینس بواتنگ، هافبک غنایی و فعلی لاس پالماس معتقد است بازیکنان تحت هدایت کلوپ به او علاقه زیادی دارند.

به گزارش "ورزش سه"، بواتنگ که سابقه بازی کردن زیر نظر کلوپ در دورتموند را در کارنامه می بیند، بازی کردن زیر نظر وی را از خاطرات شیرین خود می داند.
بواتنگ گفت: "از نظر من کلوپ بهترین مربی فوتبال جهان در حال حاضر است. او می داند که چه زمان باید به یک بازیکن فشار آورده و کی او را آزاد بگذارد. کلوپ از همه نیازهای یک بازیکن با خبر است و همه بازیکنانش حاضرند برای او جان بدهند.
کلوپ می داند که هر بازیکن چقدر باید بازی کند و حتی در دورتموند بازیکنانی بودند که 5 یا 6 دقیقه بازی می کردند اما خوشحال بودند.
او به یک بازیکن احساس مهم بودن را تزریق می کند و به همین دلیل است که کلوپ همه جا موفق است. او در لیورپول نیز همین گونه است و به همین دلیل مردم کلوپ را دوست دارند".