کد: 139551125 بهمن 1395 ساعت 16:2722.1K بازدید

به فاصله دو روز تا بازی با ناپولی

غیبت رونالدو در تمرین امروز رئال مادرید!

کریستیانو رونالدو امروز وارد چمن کمپ والدبباس نشد و در سالن بدنسازی به صورت انفرادی تمرین کرد.
غیبت رونالدو در تمرین امروز رئال مادرید!

به گزارش "ورزش سه"، تنها دو روز به بازی رفت رئال و ناپولی در یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان زمان باقی مانده و رئالی ها تمام تمرکزشان را روی این بازی حساس گذاشته اند. تمرین امروز رئال در کمپ والدبباس پیگیری شد؛ تمرینی که یک غایب بزرگ داشت.

 

 

1177789

 

 

کریستیانو رونالدو به دلیل مصدومیت از ناحیه پای راست در بازی با اوساسونا، امروز در تمرین حضور نداشت و در سالن بدنسازی کمپ، انفرادی تمرین کرد. البته مارکا گزارش داده است که مشکل رونالدو جدی نیست و او فردا به تمرینات بازگشته و برابر ناپولی هم به میدان خواهد رفت.

 

در تمرین امروز رئال، گرت بیل حضوری فعال داشت و نشان داد که مصدومیتش را به دست فراموشی سپرده است. بیل در برابر ناپولی به میدان نخواهد رفت و انتظار می رود که یا در بازی مقابل اسپانیول یا والنسیا که هفته بعد برگزار خواهند شد، شاهد حضور او در ترکیب رئال پس از سه ماه باشیم.

 

از اردوی ناپولی هم خبر می رسد که کاروان این تیم فردا عصر وارد مادرید خواهد شد و بلافاصله به هتل میروسیرا خواهد رفت؛ جایی که مارادونا انتظارشان را می کشد. عجیب اینکه ناپولی تا یک ساعت قبل بازی، هیچ تمرینی در برنابئو برگزار نخواهد کرد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

آخرین اخبار