کد: 140210620 اسفند 1395 ساعت 21:42

یاردیم:

شکست PSG به فوتبال فرانسه ضربه زد

لئوناردو یاردیم، سرمربی موناکو معتقد است شکست سنگین پی اس جی برابر بارسا به ضرر فوتبال فرانسه و لاشامپیونه است.​​​​​​​
شکست PSG به فوتبال فرانسه ضربه زد

 

به گزارش "ورزش سه"، موناکو نیز در دیدار رفت در خانه سیتی 3-5 مغلوب شد و ممکن است بعد از پی اس جی، به دومین نماینده ناکام فرانسه در لیگ قهرمانان تبدیل شود.

 

شکست سنگین پاری سن ژرمن: "از نتیجه رخ داده بسیار متعجب شدم زیرا فکر می کردم پاری سن ژرمن به مرحله بعدی صعود می کند.

 

 

1186186

 

 

اتفاقات در جریان بازی به خوبی برای این تیم پیش نرفت و این شکست برای آینده فوتبال فرانسه در لیگ قهرمانان و نمایندگان این تیم اصلا اتفاق خوبی محسوب نمی شود. در حال حاضر ما تنها یک نماینده در لیگ قهرمانان داریم."

 

دیدار برابر بوردو: "آنها حریف دشواری هستند زیرا در بهترین شرایط فصل جاری خود به سر می برند. بازی دشواری است زیرا بوردو از ماه ژانویه در شرایط خوبی قراردارد و ما برای کسب 3 امتیاز باید بهترین بازی خود را ارائه دهیم."

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار