کد: 141402817 اردیبهشت 1396 ساعت 13:3641.9K بازدید

هفته آخر عکس روی لباس نزنید!

طی دو سال اخیر دو تیمی که با یک عکس روی پیراهن به زمین آمدند، در نهایت سقوط کردند.

به گزارش "ورزش سه"، شاید این مسائل خرافاتی باشد ولی در دو فصل گذشته تیم‌هایی که در مراسم قبل از بازی یک تصویر روی پیراهن‌ها زده بودند، در نهایت شکست خوردند و از لیگ برتر رفتند.


در هفته پایانی فصل 95-94 تیم ملوان در ورزشگاه ثامن الائمه مشهد به مصاف سیاه جامگان رفت که در این دیدار مشهدی‌ها با برد 2 بر صفر و بر حسب فقط یک گل زده بیشتر در لیگ برتر ماندند و قوهای سپید لیگ یکی شدند.

 

1197807


بازیکنان ملوان قبل از بازی سال گذشته با سیاه جامگان با پیراهن‌های سفیدی که روی آن تصویر مرحوم اولادی بود، وارد زمین شدند و در مراسم قبل از بازی حضور داشتند.


در هفته سی‌اُم لیگ شانزدهم نیز صبایی‌ها با تصویر رضا عنایتی روی لباس‌هایشان، به کاپیتان خود که آخرین مسابقه را انجام می‌داد به زمین آمدند و به او احترام گذاشتند اما مثل ملوانی‌ها، در پایان شکست خوردند و به لیگ یک رفتند.

 

1197808

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

هفته آخر عکس روی لباس نزنید! | ورزش سه