کد: 142053917 خرداد 1396 ساعت 16:03

رقیب ایران درگیر با تنش عربستان و قطر

برنامه سفر تیم کره جنوبی به دوحه بدنبال تنش میان قطر و عربستان کرد.
رقیب ایران درگیر با تنش عربستان و قطر

به گزارش "ورزش سه" و به نقل از ایرنا، تیم فوتبال کره جنوبی سه شنبه 23 خرداد در ورزشگاه جاسم بن حمد در دوحه به مصاف قطر می رود  و حالا با قطع کامل پروازها بین دو کشور تیم ملی این کشور باید مدت زمان بیشتری داخل هواپیما بگذراند. 


تیم فوتبال کره جنوبی هم اکنون در امارات عربی متحده بسر می برد و در حال آمادگی برای دیدار دوستانه مقابل عراق در روز چهارشنبه است. کره ای ها قرار است شنبه آینده به دوحه سفر کنند ولی با لغو پرواز دبی به پایتخت قطر، آنها چاره ای دیگری اندیشیده اند. 


خبرگزاری یونهاپ گزارش داد که تیم کره جنوبی از راه کویت به قطر عزیمت خواهد کرد که به این ترتیب زمان سفر آنها چند ساعت طولانی تر خواهد شد. 


ولی اشتلیکه انتظار ندارد تغییر برنامه سفر تاثیر منفی بر تیم او بگذارد. شاگردان اشتلیکه باید در این دیدار به پیروزی برسند تا شانس کسب یکی از دو سهمیه مستقیم گروه برای صعود به جام جهانی 2018 را بدست آورند.

 

در منطقه آسیا آخرین مرحله از رقابتهای مقدماتی جام جهانی 2018 در دو گروه پیگیری می شود. در گروه اول، تیم کره جنوبی با 13 امتیاز و چهار امتیاز کمتر از ایران صدرنشین در مکان دوم قرار دارد. تیم های ازبکستان با 12، سوریه با 8، چین با 5 امتیاز و قطر با 4 امتیاز به ترتیب در مکان های سوم تا ششم گروه ایستاده اند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
در حال حاضر امکان ارسال دیدگاه برای این خبر وجود ندارد.

آخرین اخبار

رقیب ایران درگیر با تنش عربستان و قطر | ورزش سه