کد: 142447108 تیر 1396 ساعت 21:2142.1K بازدید

آغاز مذاکره یوونتوس و رئال برای انتقال مدافع برزیلی

سایت معتبر کالچو مرکاتو فاش کرد که با جدایی رسمی دنی آلوس از یوونتوس، این باشگاه تلاش برای به خدمت گرفتن دانیلو، مدافع راست برزیلی رئال مادرید را آغاز کرد.
آغاز مذاکره یوونتوس و رئال برای انتقال مدافع برزیلی

به گزارش "ورزش سه"، دنی آلوس بعد از یک فصل درخشان در تورین، از این باشگاه جدا شد و کالچو مرکاتو اعلام کرد که نمایندگان دو باشگاه یوونتوس و رئال اکنون به دنبال رسیدن به توافق برای انتقال دانیلو هستند.

 

این در حالی است که گفته می شود چلسی هم به دنبال این بازیکن است اما به نظر می رسد یوونتوسی ها شانس بیشتری برای به خدمت گرفتن او دارند زیرا خود دانیلو ترجیح می دهد راهی سری آ شود.

 

 

1206859

 

 

در حال حاضر مشکل اصلی برای انجام این انتقال، اختلاف دو طرف بر سر مبلغ آن است. رئالی ها برای فروش این بازیکن 20 میلیون یوو می خواهند اما یوونتوس اعلام کرده تنها 15 میلیون یورو برای دانیلو می پردازد.  البته طرف ایتالیایی بندهایی هم برای پاداش عملکرد این بازیکن در نظر گرفته است.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار