کد: 145114710 مرداد 1396 ساعت 16:3716.2K بازدید

معتبرترین سال لیگ دسته اول در تاریخ 17 ساله 

از ابتدای برگزاری مسابقات لیگ دسته اول آزادگان در دوران برگزاری لیگ حرفه ای، هیچ دوره ای به اندازه امسال نبوده که  44 درصد تیم ها سابقه شرکت در لیگ برتر را داشته باشند.
معتبرترین سال لیگ دسته اول در تاریخ 17 ساله 

به گزارش "ورزش سه"، سال گذشته6 تیم سابقه حضور در لیگ برتر را در بین تیم های دسته اول داشتند که این 6 تیم فجر شهید سپاسی، ملوان انزلی، راه آهن تهران، استقلال اهواز، نفت مسجدسلیمان و مس کرمان بودند .از بین این تیم ها هیچ کدام به لیگ برتر صعود نکرده و2 تیم از لیگ برتر شامل صبای قم وماشین سازی، به این دسته اضافه شدند ، از دسته های پایین تر هم شهرداری تبریز به لیگ دسته اول صعود کرده و استقلال اهواز سقوط کرده تا 8 تیم در این دسته حاضر باشند .


امروز تیم های مس کرمان، ملوان، شهرداری تبریز، راه آهن تهران، نفت مسجدسلیمان، صبای قم، ماشین سازی و شهید سپاسی در لیگ دسته اول هستند و10 تیم خونه به خونه، بادران تهران، مس رفسنجان، آلومینیوم اراک، گل گهر سیرجان، شهرداری ماهشهر، اکسین البرز ،نساجی مازندران، برق جدید شیراز و ایرانجوان بوشهر سابقه حضور در لیگ برتر را ندارند ولو این که اگر برق جدید شیراز را با برق شیراز برابر بدانیم، این تعداد به 9 و این درصد به 50 درصد خواهد رسید.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار