به گزارش "ورزش سه"، رئال مادرید شب گذشته موفق شد با درخشش گرت بیل، سومین قهرمانی پیاپی خود در چمپیونزلیگ را کسب کرده و سیزدهمین جام را بالای سر ببرد. مطبوعات در سراسر اروپا نیز قهرمانی رئال را به تیتر یک خود تبدیل کردند.

روزنامه مارکا چاپ مادرید با تیتر " شکست ناپذیر" به قهرمانی شب گذشته رئال در چمپیونزلیگ با غلبه بر لیورپول پرداخته است.

روزنامه آ.اس نیز در ویژه نامه ای به قهرمانی رئال با درخشش بیل و موضوع جدایی رونالدو که شب گذشته توسط او مطرح شد، پرداخته و تیتر زده:" دو بمب از سوی بیل، یک بمب از رونالدو"

روزنامه موندو دپورتیوو، به حواشی دیدار شب گذشته رئال و لیورپول، به خصوص برخورد راموس و صلاح پرداخته و تیتر زده:" قهرمانهای زشت"

روزنامه کاتالانی اسپورت نیز صحبت های رونالدو در جشن قهرمانی رئال که به شایعه جدایی اش دامن زد را به تیتر یک خود تبدیل کرده است.

روزنامه سیاسی آ ب ث با تیتر " رئال مادرید افسانه ای" به سومین قهرمانی پیاپی سپیدپوشان در چمپیونزلیگ و رکورد جاودانه شاگردان زیدان پرداخته است.

روزنامه ال موندو نیز صفحه اولش را به قهرمانی رئال در اروپا اختصاص داده و تیتر زده:" رئال مادرید ابدی"

روزنامه لا رازون با تیتر " اسطوره ای" به قهرمانی سیزدهم رئال در چمپیونزلیگ پرداخته و از سپیدپوشان تمجید کرده است.

روزنامه فرانسوی اکیپ در صفحه اول خود به تمجید ویژه از گرت بیل پرداخته و او را در بهترین فرمش در بازی شب گذشته و گلزنی هایش برای رئال که منجر به قهرمانی شد، دانسته است.

روزنامه میل اسپورت با تیتر "خلصه" به تمجید از گرت بیل و گلزنی اش برای رئال در دیدار شب گذشته مقابل لیورپول پرداخته است.

روزنامه استار اسپورت با تیتر " بیل حماسی" به درخشش فوق العاده گرت بیل برای رئال و گل دیدنی او که منجر به قهرمانی رئال شد پرداخته است

روزنامه اکسپرس اسپورت نیز به درخشش بیل در دیدار شب گذشته دو تیم رئال و لیورپول پرداخته و مدعی شده که ستاره ولزی، هواداران دو آتشه لیورپول را ضربه فنی کرده است.