کد: 153735819 تیر 1397 ساعت 11:51

فوتبال اروپا، تکنیکی‌تر از آمریکای جنوبی

حمیدرضا صدر معتقد است بازیکنان حاضر در فوتبال اروپا علاوه بر پیشرفت تاکتیکی، پیشرفت تکنیکی زیادی هم داشته اند.
فوتبال اروپا، تکنیکی‌تر از آمریکای جنوبی

به گزارش "ورزش سه"، در شرایطی که در برنامه روزی روزگاری فوتبال، موضوع بحث بررسی بازی بلژیک و برزیل بود، حمیدرضا صدر نکته جالبی را بیان کرد.

 

او گفت: فوتبال آمریکای جنوبی رو به جلو حرکت نمی کند. درست برعکس اروپا که نه تنها در حوزه های تاکتیکی بلکه در حوزه های تکنیکی هم پیشرفت کرده اند. الان بهترین بازیکنان تکنیکی دیگر برای آمریکای جنوبی نیستند. لیونل مسی آرژانتینی که در اروپا بزرگ شده، کریستیانو رونالدو که اساسا اروپایی است، ادن هازارد همینطور. ام باپه همینطور!

 

صدر و راهبر در ادامه به عملکرد ادن هازارد نیز پرداختند و از حفظ توپ او با شکیبایی تمجید کردند. همچنین حمیدرضا صدر محقق و روزنامه نگار حوزه فوتبال به عملکرد بلژیک نیز پرداخت و این تیم را بهتر از تیم 1986 که به نیمه نهایی رفته بود، دانست.

 

این گفتگو را می توانید در لینک زیر تماشا کنید:

 

روزی روزگاری فوتبال؛راه یافتگان به مرحله یک چهارم

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار