کد: 168693711 خرداد 1399 ساعت 14:543.1K بازدید

بازگشت ستاره گل‌گهر به تمرینات

هافبک میانی گل‌گهر سیرجان از امروز به تمرینات تیمش اضافه می‌شود.
بازگشت ستاره گل‌گهر به تمرینات

به گزارش "ورزش سه"، پس از تست‌گیری باشگاه گل‌گهر سیرجان که قبل از شروع تمرینات‌اش انجام گرفت، مشخص شد که تعدادی از اعضای این تیم مشکوک به کرونا هستند و به همین منظور تمرینات شاگردان مجید جلالی بدون حضور این تعداد از بازیکنان در روزهای گذشته برگزار شد.

 

مهرداد عبدی یکی از بازیکنان سیرجانی‌ها است که گفته می‌شد مشکوک به کرونا بوده، اما این بازیکن در حال حاضر سلامتی کامل خود را به دست آورده و می‌تواند در کنار سایر بازیکنان تیمش مشغول به تمرین شود.

 

هافبک میانی گل‌گهر که در این فصل دو گل به ثمر رسانده و عملکرد خوبی در خط میانی تیمش داشته، در نخستین مرحله تست‌گیری، با مثبت بودن جواب آزمایش خود مواجه شد ولی دو آزمایش اخیر او منفی بوده تا با این شرایط بدون هیچ مشکلی بتواند به تمرینات‌شان اضافه شود.

 

شاگردان مجید جلالی عصر امروز تمرینات خود را در زمین الیاف تهران برگزار می‌کنند که مهرداد عبدی نیز با پشت سر گذاشتن دوران قرنطینه و به دست آوردن کامل سلامتی خود، می‌تواند در این جلسه تمرینی حضور پیدا کند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار