کد: 177277416 مرداد 1400 ساعت 00:116.5K بازدید

جشن تیراندازی با حضور وزیر ورزش انجام شد

جشن خانواده تیراندازی با حضور وزیر ورزش و جوانان و جمعی از مسئولان عالی رتبه برگزار شد.
جشن تیراندازی با حضور وزیر ورزش انجام شد

به گزارش "ورزش سه" به نقل از ایسنا، جشن بزرگ فدراسیون تیراندازی به جهت موفقیت و تاریخ‌سازی رشته تیراندازی در المپیک توکیو با کسب مدال طلای جواد فروغی روز جمعه ۱۵ مرداد در محیط روباز فدراسیون تیراندازی برگزار شد. در این جشن مسعود سلطانی فر وزیر ورزش و جوانان نیز حضور داشت.

 

در این مراسم از جواد فروغی قهرمان المپیک توکیو تقدیر و تجلیل شد و هدایایی از قبیل یک اسلحه زوبین، یک تخته فرش نفیس، بیمه نامه عمر پس انداز، سکه و هدایای نقدی و ... اهدا شد.

 

در این مراسم مسعود سلطانی فر وزیر ورزش و جوانان تیمسار ملک زاده دبیر سابق فدراسیون، تیمسار حیدری دبیر سابق فدراسیون، دکتر علیزاده نماینده ایلام، دکتر بسطامی نماینده ایلام، دکتر احمدی معاون فرهنگی وزارت ورزش، مهندس تقی زاده معاون پارلمانی حقوقی وزارت ورزش سید مومنی مدیر کل امور مجلسی وزارت ورزش و جمعی از ورزشکاران و ملی‌پوشان تیراندازی حضور داشتند.

 

جواد فروغی در نخستین روز از بازی‌های المپیک توکیو در ماده تپانچه بادی قهرمان شد و اولین مدال تاریخ تیراندازی ایران و اولین مدال کاروان ایران را کسب کرد.

 

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

جشن تیراندازی با حضور وزیر ورزش انجام شد | ورزش سه