کد خبر : 1033076 | 18 دی 1392 ساعت 10:16 | 969 بازدید | 0 دیدگاه

یزدانی: وزن قبلی برای من بهتر بود

دارنده مدال طلای کشتی آزاد جهان گفت: مربیگری در لیگ برتر کشتی آزاد تجربه خوبی بود، اما پایانش با خاطره تلخی همراه بود.

یزدانی: وزن قبلی برای من بهتر بود
رضا یزدانی در گفت‌وگو با فارس، در خصوص حضورش در اردوهای تیم ملی و شرایط آمادگی‌اش گفت: بعد از مسابقات جهانی و مصدومیتی که برای من پیش آمد چند ماهی در استراحت بودیم و حالا دوباره در اردوهای تیم ملی خودم را برای مسابقات پیش رو آماده می‌کنم.
وی در خصوص برنامه‌اش برای حضور در بازی‌های آسیایی و مسابقات جهانی و اینکه آیا امسال قصد حضور در مسابقات را دارد عنوان کرد: نسبت به سال گذشته که 10 ماه نتوانستم به علت عمل جراحی زانو تمرین داشته باشم، شرایط به مراتب بهتری دارم و خیلی زودتر تمریناتم را آغاز کردم. اگر به آمادگی لازم برسم برای حضور در هر دو مسابقه اعلام آمادگی می‌کنم، اما در نهایت تصمیم نهایی با کادر فنی است. من به عنوان یک سرباز در خدمت تیم ملی هستم.
دارنده مدال طلای جهان در خصوص تجربه مربیگری در لیگ گفت: تجربه خوبی بود، اما پایانش با خاطره تلخی همراه بود. کار مربیگری سخت است؛ باید به مربیان خسته نباشید بگویم که با کمترین امکانات کشتی‌گیرانی را تحویل می‌دهند که در جهان حرف‌های زیادی برای گفتن دارند.
یزدانی در پاسخ به این سوال که هدایت یک کشتی‌گیر در کنار تشک سخت تر است یا کشتی‌ گرفتن روی تشک، گفت: مربیگری واقعاً سخت است، یک کشتی‌گیر هم فشار بدنی سنگینی را تحمل می کند و هم فشار روحی، اما فشار روحی و استرسی که یک مربی کنار تشک تحمل می‌کند واقعاً زیاد است.
وی در خصوص تغییر اوزان کشتی آزاد و اضافه شدن 2 کیلوگرم در وزن او و اینکه این تغییر به نفع یا ضرر او است، گفت: در مواقعی که از تمرینات دور بودم دچار اضافه وزن می‌شدم، اما در زمانی که در اردو هستم و تمرینات را منظم پیگیری می‌کنم وزن طبیعی بدنم 95 کیلوگرم است. فکر کنم این موضوع بیشتر به ضرر من باشد و وزن قبلی برای من بهتر بود.

دیدگاه‌ها