کد خبر : 1276345 |
28 مهر 1394 ساعت 14:06 |
4.4K بازدید |
0
دیدگاه
تاریخ برای صبا تکرار نمیشود
فصل گذشته دو سرمربی صبا آخرین بازیهایشان را برابر فولاد برگزار کردند.

به گزارش "ورزش سه"، صبای قم لیگ چهاردهم را با صمد مرفاوی آغاز کرد و تا پایان نیم فصل با این سرمربی 6 برد، پنج مساوی و چهار باخت داشت و با 23 امتیاز در فاصله پنج امتیازی تراکتورسازی صدرنشین قرار داشت. او در آخرین بازی دور رفت با صبا فولاد را یک بر صفر در اهواز شکست داد و بعد از آن به دلیل مشکلات مالی صبا را ترک کرد تا مهدی تارتار هدایت صبا را در دست بگیرد. تارتار در صبا با مسائل زیادی از جمله بیپولی تیم و ناداوری برای تیمش رو به رو بود تا تیمش در دور برگشت با دو برد، پنج مساوی و 6 شکست 11 امتیاز بگیرد و پایان فصل صبا را در رتبه نهم قرار دهد. تارتار هم مثل مرفاوی آخرین بازیاش روی نیمکت صبا را برابر فولاد تجربه کرد جایی که تیم او در قم برابر شاگردان اسکوچیچ 2 بر صفر مقلوب شد.
حالا علی دایی در شرایطی روز چهارشنبه برابر فولاد قرار میگیرد که برخلاف مرفاوی و تارتار ادامه حضورش در صبا قطعی است و بعید به نظر میرسد بعد از هفته نهم دایی را با صبا نبینیم.
حالا علی دایی در شرایطی روز چهارشنبه برابر فولاد قرار میگیرد که برخلاف مرفاوی و تارتار ادامه حضورش در صبا قطعی است و بعید به نظر میرسد بعد از هفته نهم دایی را با صبا نبینیم.